Композитни фитинги

Композитни фитинги

В момента композитната армировка се използва в строителството на граждански и промишлени сгради и сгради. Това е пръчка с различни дължини и диаметри, изработени от арамидни, въглеродни, базалтови и влакнести стъклени влакна. Този вариант на монтаж различава голяма сила и устойчивост на корозия, което го прави подходящ за създаване на основите на сградите, тъй като ще научите в подробности, като посетите https://fundamentt.com сайт.

Подсилване, изработен от фибростъкло, е направена от стъклени влакна, използвайки специализирани термореактивни смоли, които се свързват всички елементи на това изпълнение армировка от едно парче. Този тип армировка се характеризира с висока якост и лекота.

Армията, изработена от пластмаса и базалт, е направена от базалтови влакна с добавка на специализирани смоли. Основното предимство на тази арматура е устойчивостта на въздействието на температурните колебания и огъня, но нейната цена надвишава цената на предишния продукт.

Комбинираната арматура е достоен заместител на аналогов метал, поради което тези продукти са станали доста разпространени:

1. По време на полагането на пътища, насипи, за да се представят, специални покрития на пътища и за основните елементи на които са изложени на негативните въздействия на околната среда, укрепване на пистите и бреговете на пътната настилка, за изграждане на мостове.

2. При изграждането на индустриални съоръжения с добавяне на армировка в бетонов разтвор или тухли, използването на смеси и бетони, които имат корозивни елементи (ускорители на процеса на втвърдяване).

Композитната армировка е материал за строителството, който има достатъчно голям брой предимства и положителни качества:

1. Добра съпротива при разкъсване.



2. Устойчивост на корозионни процеси.

3. Невъзможност за провеждане на електричество.

4. Ниска топлопроводимост.

5. Способността да се поддържат механични и физически качества и свойства, когато възникват условия на изключително ниски и изключително високи температури.

6. Висока устойчивост на електромагнитни полета.

7. Леки и леки конструкции.

8. Удобство и удобство при транспортиране на строителни материали.

9. Голям работен период.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предимства на армировка от фибростъкло за основаПредимства на армировка от фибростъкло за основа
Базалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалтБазалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалт
Подсилване от фибростъклоПодсилване от фибростъкло
Поливане на армировка за основаПоливане на армировка за основа
Фибростъкло за бетонФибростъкло за бетон
Пистолет за подсилване на арматураПистолет за подсилване на арматура
Полипропиленово влакноПолипропиленово влакно
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Използването на армировка от фибростъкло при строителството на сгради и съоръженияИзползването на армировка от фибростъкло при строителството на сгради и съоръжения
Предимства на фибрите влакнаПредимства на фибрите влакна
» » Композитни фитинги
© 2021 BggeHat.com