Структурни и довършителни материали

Структурни и довършителни материали

За строителни и довършителни работи се използват фибростъкло, ПДЧ и пластмаси от ламиниран дървен материал. Тези полимерни материали се произвеждат под формата на плочи, листове, композиции и формовани продукти. Към формовани продукти са включени первази, перила, различни наслагвания.

Пластмаси, които се състоят от полимерно синтетично свързващо вещество, пълнител, усилващ материал, наречен фибростъкло. Стъклените влакна се използват като подсилен материал.

Ламинираните фибростъкло, съкратено SVAM, се получава чрез горещо пресоване на опаковка, състояща се от листове от стъклена вата. Нанесете фибростъкло с устройствата svetoprozraznyh прегради и огради и като външен слой от панели в работилници с агресивна среда.

Непрозрачно ламиниран лист материал, получен чрез горещо пресоване на стъклени панели и след това се импрегнира с фенол-формалдехидна смола, наречена стъклени влакна. Те произвеждат стъклени текстолити от различни степени. Отличителна черта е дебелината на листа, вида на тъканта, количеството полимер.



Листният материал, получен чрез горещо пресоване на дървения фурнир, последван от импрегниране с полимери, се нарича пластмаса с ламиниран дървен материал. Тези пластмаси са силно устойчиви, устойчиви на вода. Използват се за изграждане на рамкови прегради, за производство на кофраж за бетонни работи и др.

Листният материал, получен чрез горещо пресоване на хартиени листове, импрегнирани с термореактивни полимери, се нарича хартиена ламинирана пластмаса. Тази пластмаса се характеризира с висока твърдост, износване и топлоустойчивост. Нанесете го с лице към кухненските мебели, за довършване на стените на сгради с интензивна употреба, бани, лаборатории.

За вътрешно обзавеждане на помещения използвайте декоративен филмов материал. Такива филми се произвеждат като нефинансирани и на хартиена или тъканна основа. Филмът е на разположение на ролки с дължина от десет до дванадесет метра ширина от петстотин - седем и петдесет милиметра различни цветове могат да бъдат tesnonnye. Филмът включва водонепроницаем тапет. Такъв тапет може да се измие с топла сапунена вода.

Продукти с голяма дължина, с различен профил, наречен, формован. Те включват стелажи, первази за закрепване на листови материали, перила.

За да закупите Aluminium Square и друг валцуван метал на достъпна цена - отидете на alfa-sous.ru. Само там е най-доброто отдаване под наем с осигуряване на качеството и бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изолатор на нагревателяИзолатор на нагревателя
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Завършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панелиЗавършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панели
Практичност на стъклените стениПрактичност на стъклените стени
Стъклото блокира материалните характеристикиСтъклото блокира материалните характеристики
Стъклени прегради за душСтъклени прегради за душ
Буря канализацияБуря канализация
Използването на армировка от фибростъкло при строителството на сгради и съоръженияИзползването на армировка от фибростъкло при строителството на сгради и съоръжения
Септична яма от фибростъклоСептична яма от фибростъкло
Предимства на фибрите влакнаПредимства на фибрите влакна
» » Структурни и довършителни материали
© 2021 BggeHat.com