Модерни нагреватели на стени подбор на материали по ключови параметри

Всеки собственик на апартамент или къща се опитва да оборудва дома си възможно най-добре. Естествено, вие също искате да купите материали за ремонт на най-високо качество, надеждни и екологични. Към днешна дата съвременните материали за стени са представени в широк диапазон и от различни производители. Днес ще говорим за топлоизолатори, техните предимства и недостатъци.

Влакнести материали.

- минерална вата. Разбира се, не може да се каже, че този материал е модерен, тъй като е бил използван от много време, почти всички от тях. Много фирми - производители на строителни материали обаче използват нови технологии, които освен основните функции изолират помещенията. Основните предимства могат да бъдат безопасно приписвани звукоизолация, икономия на топлина и лесен монтаж. Освен това материалът, дължащ се на специалното подреждане на микроскопичните влакна, не може да променя формата си дори при силно натоварване.

- базална вълна. В действителност, тези топлоизолационни плочи и ролки - това е един от сортовете от минерална вата изолация. Използването на влакна от скали, съдържащи базалт, е основната разлика. Най-важното предимство е топлинната устойчивост, механичната якост и дълъг живот.



- целулозната вата е много добра и е достъпна за почти всеки материал. За да го създадат, специалистите използват рециклирана целулоза от най-обикновените вестници. Материалът се счита за екологично чист, защото включва естествено лепило и голямо количество антисептици. Ниската горимост, устойчивостта на появата на бактерии и ниската топлопроводимост са основните предимства на целулозната вата. Но достатъчно високата цена и сложността при самозагряването е основният недостатък на този материал.

Полимерна изолация.

- топлоизолационни плочи. преди няколко години, широко се използва материал като експандиран полистирол. Към днешна дата има повече качествени елементи, които надминават във всяко отношение. Тук можете спокойно да посочите табела, направена на основата на полистирол. Предимства: механична здравина, отлична топлоизолация и ниска водопоглъщане. Недостатъци: когато удари искра, лесно се запалва и отделя токсични вещества. Това може да доведе до кондензация.

- изолационните топлоизолатори с изолация от фолио са подходящи за тяхната компактност, на основата на разпенен полиетилен, дебелината му варира от 2 до 15 мм. Благодарение на "термичните огледала" стаята запазва топлината.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пластмасови прозорци функции и предимстваПластмасови прозорци функции и предимства
Видове нагреватели и техните характеристики как да изберем подходящия топлоизолационен материал?Видове нагреватели и техните характеристики как да изберем подходящия топлоизолационен материал?
Базалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалтБазалтови изолационни характеристики и прегледи за нагреватели от базалт
Типове топлоизолационни материали и свойства на топлоизолаторите за домаТипове топлоизолационни материали и свойства на топлоизолаторите за дома
Нагревател knauf knaufНагревател knauf knauf
Базалтова памучна вата или минерална вата, която е по-подходяща за затоплянеБазалтова памучна вата или минерална вата, която е по-подходяща за затопляне
Какво е по-добре да се използва при декорация стени в апартаментКакво е по-добре да се използва при декорация стени в апартамент
Топло и звукоизолация на сградиТопло и звукоизолация на сгради
Материали за изолация на апартаментаМатериали за изолация на апартамента
Как да изберем добър диванКак да изберем добър диван
» » Модерни нагреватели на стени подбор на материали по ключови параметри
© 2021 BggeHat.com