Видове пяна пластмаса

Асортиментът от пластмасова пяна е толкова голям, че е много лесно да се изгубите при избора му. Рекламата може да бъде подвеждаща, предлагайки некачествен продукт. По принцип всички видове стиропор имат една прилика. Това е ниско ниво на топлопроводимост. Това свойство на пяната е много ценно. От свойствата на топлоизолацията по-добра пяна пластмаса може да бъде минерална вата, няма повече конкуренти. Дори desyatisantimetrovyh ниска плътност пяна слой е в състояние да замени sorokasantimetrovaya дебелина бор милиардм разширени глина, газобетон шейсет сантиметра и кухи тухли половин метър, изработени от керамика, и четири метра тежък бетон.

От какъв вид пяна се използва порьозност, т.е. структура, нейните акустични свойства до голяма степен зависят. Според структурата му може да бъде отворен и затворен тип. Предимство е затворената порестост на пяната. И повечето от този материал са от този тип. Особеността на отворена, пореста пяна е, че тя може да абсорбира звуковите вълни много добре. Поглъщането на звуци е подредено така, че шумът от вентилатора да се чува добре и човешките стъпки са лоши. Пенопластът с порьозност от затворен тип отразява всички звуци, звуци от всички честоти. Това е, че той е много добър материал за шумоизолация. Отворената структура е различна по това, че абсорбира звуците добре, но не ги отразява толкова внимателно.



Има пенополистирол. Това е доста често. Освен това, той е чист в екологичния план .. също така се дава строителен материал за много дълго време. Този вид полистирол не само е добра звукоизолация и топлоизолация, но и е огнеупорен. Този материал често е изолиран подземни площи на сгради, мазета, основи, както и сутеренни подове.

Освен всичко друго, пяната от полистирол е доста устойчива на влага. Материалът е издръжлив и благодарение на своята лекота и надеждност. Непризнатата тежест дава възможност за лесно транспортиране на материала и за извършване на неговата инсталация. Гаранция на пяна в най-тежките метеорологични условия за около петдесет години, или дори повече. Видът на полистироловия материал е подобен на малките взаимосвързани гранули, които се комбинират под влиянието на много висока температура. Размерът на гранулите е не повече от десет милиметра. Те могат да бъдат по-малки, всичко зависи от това коя плътност е необходима и за какво ще бъде предназначена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Пяна от полистирол и пенобетон в строителство през 2018 г.Пяна от полистирол и пенобетон в строителство през 2018 г.
Какви предимства и недостатъци има полистиролът като нагревател?Какви предимства и недостатъци има полистиролът като нагревател?
Пяна за диван, къде да купя, което е по-добре, как да се замениПяна за диван, къде да купя, което е по-добре, как да се замени
Методи за използване на пянаМетоди за използване на пяна
Възможно ли е пяна под сайдинг?Възможно ли е пяна под сайдинг?
Стиропор върху ползите от прости решенияСтиропор върху ползите от прости решения
Пяна за бетонПяна за бетон
Как да залепя пяна на дърво?Как да залепя пяна на дърво?
Как да използваме монтажната пяна?Как да използваме монтажната пяна?
Дървени подове в къщата на пяна блоковеДървени подове в къщата на пяна блокове
» » Видове пяна пластмаса
© 2021 BggeHat.com