Монтажна пяна

Монтажна пяна

Монтиране на пяна или полиуретанова пяна, уникално изобретение от миналия век. Благодарение на своите свойства - водоустойчивостта и ниската звукопроводимост и топлопроводимост са широко разпространени. Особено внимание се обръща на пяната в строителния сектор, тъй като има не само горните свойства, но и отличен уплътнител и може да свързва определени части от конструкцията.

След нанасяне пяната има светло жълт оттенък, но при контакт със слънчевата светлина става по-тъмна, става по-крехка и губи голяма част от горните свойства. За да ги спасите, трябва да отрежете изпъкналата места с нож, да ги шлайфате с шкурка и след това или да ги боядисвате или да ги покриете с лепяща лента.

Монтажната пяна бързо замръзва. Ако пяната още не е замръзнала, например от големи повърхности на повърхността, можете лесно да я махнете с нож, ако площта е малка, тогава можете да вземете метално острие.



Замразената пяна е много по-трудна за снимане, но все пак е възможно. Това се прави по няколко начина. Първият начин е професионален, защото тя се използва от самите строители - в същия магазин, където сте закупили пяната, можете да попитате разтворителя и да инструктирате продавача за неговата употреба. Можете също така да почистите работните инструменти с разредител. Работата с разтворител обаче е не само лесна, но и опасна - тя е много вредна, когато попадне върху кожата, а също и след като пяната може да разтвори тъканта на вашите дрехи.

Ако сте изоставили разтворителя или поради някакви обстоятелства, не можете да се върнете в магазина, тогава има няколко други начина за вас. Вторият метод е чисто механичен, само с помощта на нож или нож ние изстъргваме пяната от кожата, но с големи усилия. Третият метод е подходящ само ако пяната се оставя на ръцете - разтваряне на натриев хлорид в топла вода, се потапя в ръка и с пяна телена четка изтриване. Четвъртият начин не е толкова бърз, но по-внимателен - всички замърсени площи трябва да се търкат с добре загрято слънчогледово олио.

Е, като посетите сайта https://llentab.ua, ще намерите всичко за Проектиране и изграждане на промишлени съоръжения. Само там най-добрите специалисти ще ви помогнат да изградите завода или фабриката си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем монтажна пяна за затопляне на стените, сравнявайки видовете и маркитеКак да изберем монтажна пяна за затопляне на стените, сравнявайки видовете и марките
Какви предимства и недостатъци има полистиролът като нагревател?Какви предимства и недостатъци има полистиролът като нагревател?
Тогава да изтриете монтажната пяна прости и ефективни начиниТогава да изтриете монтажната пяна прости и ефективни начини
Полиуретанова лепилна пяна за екструдирана полистиролова пяна, отколкото залепени плочи?Полиуретанова лепилна пяна за екструдирана полистиролова пяна, отколкото залепени плочи?
Самозатваряне на стени с полиуретанова пянаСамозатваряне на стени с полиуретанова пяна
Пенопласт за изолацияПенопласт за изолация
Методи за използване на пянаМетоди за използване на пяна
Запълване на цепнатините с пянаЗапълване на цепнатините с пяна
Как да залепя пяна на дърво?Как да залепя пяна на дърво?
Боядисване на пенопластБоядисване на пенопласт
» » Монтажна пяна
© 2021 BggeHat.com