Как да използваме монтажната пяна?

Как да използвате монтажна пяна

Поставянето на пяна е полиуретанова пяна, която се свързва заедно с отделни елементи и се използва за изолация и шумоизолация на различни конструкции. В допълнение, пяната има свойството да се разширява, като запълва всички пукнатини и пукнатини.

Как да използвате монтажната пяна правилно?

Преди началото на робите с пяна, трябва да се носят ръкавици на ръцете си, като се изпират проблема с пяна. След носенето на ръкавици, да вземе бутилката с пяна, както и премахване своята шапка, завийте пистолет (ако е професионален пяна), ако поставите на пода професионален балон тръба адаптер. След това разклатете бутилката, че е необходимо да се пени добре смесени, ако този процес е да пропуснете вместо пяна получавате смола.

Е, можете да си купите крайградски обект за изграждане на къща или лятна резиденция, като посетите сайта antarsib.ru. Само там ще намерите наистина евтини парцели без надплащане.

Преди да разделите прореза, навлажнете я с вода, улеснява бързото настройване. След това можете да продължите към zapenivaniyu. Пазете балона с главата надолу, тъй като неговият газ трябва да измести пяната, ако не вземе под внимание, ще излезе газът и пяната ще остане вътре.



Слотовете не трябва да са повече от пет сантиметра, в противен случай да се използва полистирол, за да се спести пяна и да се предотврати голямото раздуване на пяната, тъй като това ще доведе до деформация на конструкцията.

Процесът на пълнене трябва да се извършва отдолу нагоре, докато се напълва 1/3 от дълбочината на слота. Ако операцията се извършва в минус температурата, зимната слана трябва да се подгрее преди употреба. Изсипете топла вода в кофата, чиято температура не трябва да е повече от 40 градуса, поставете балон в кофата.

След като празнината е избледняла, поръсете пяната с вода. Това улеснява бързата настройка, но при минус температура този процес няма да има никакъв ефект, тъй като водата просто ще замръзне.

Ако по време на работа пяната попадне върху чужди предмети, на пода, на мебели или на конструкция, в този случай веднага вземете парцал и го навлажнете с разтворител. Започнете да миете, тъй като пяната моментално хваща повърхността. Отстранете монтажната пяна, която по-късно се събужда, е проблематична, тъй като може да повредите повърхността.

След половин час пяната най-накрая ще се втвърди и ще бъде готова да отреже излишната мазилка. Монтажната пяна е много удобна за рязане с дърворезба или дърво за строителството. За да се хване напълно пяната, е достатъчно да изчакате осем часа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тогава да изтриете монтажната пяна прости и ефективни начиниТогава да изтриете монтажната пяна прости и ефективни начини
Самозатваряне на стени с полиуретанова пянаСамозатваряне на стени с полиуретанова пяна
Пяна за диван, къде да купя, което е по-добре, как да се замениПяна за диван, къде да купя, което е по-добре, как да се замени
По-добре да изолирате къщата от пяна блоковеПо-добре да изолирате къщата от пяна блокове
Методи за използване на пянаМетоди за използване на пяна
Запълване на цепнатините с пянаЗапълване на цепнатините с пяна
Пяна за мазилкаПяна за мазилка
Как да залепя пяна на дърво?Как да залепя пяна на дърво?
Изолация на основата с полиуретанова пянаИзолация на основата с полиуретанова пяна
Пяна Бетон Какво е добро?Пяна Бетон Какво е добро?
» » Как да използваме монтажната пяна?
© 2021 BggeHat.com