Подгряване на подове с полиуретанова пяна

1Студеният под в апартамента не само причинява дискомфорт, но понякога причинява трайно студ. И ако възрастните по някакъв начин се адаптират, какво трябва да направят децата, които обичат да играят на пода и не винаги си спомнят кога стават от леглото, че трябва бързо да поставят чорапи и чехли?

Защо да пострада неудобство и да плащат допълнителни пари за допълнително отопление през зимата, ако можете бързо, с помощта на опитни професионалисти за провеждане на изолация на етажите в къщата?

Жителите на първите етажи на многофамилни жилищни сгради, майстори на селски къщи и селски къщи и вили, веднъж мислят за това как да се извърши изолация на дървени подове. В контакт с мазетата, под земята, земята, те губят много топлина през зимата.

Има няколко начина за изолиране на подове. Като топлоизолационен материал често се използва полиуретанова пяна. С негова помощ можете да извършите в най-кратък срок напълно безшевна изолация на пода.

Затоплянето на пода в дървена къща с помощта на PPU ще реши още някои проблеми: дърво няма да се натрупват влага, гризачи ще бъдат поставени силна бариера. PPU е екологично чист, не натрупва мухъл и гъби, е подходящ за абсолютно всякакви видове подови настилки и обслужва почти половин век. Затоплянето на подовете с помощта на резбовани материали не решава проблема със шевовете, освен че някои от видовете им са опасни за огъня.



Полиуретановата пяна не позволява преминаването на вода и е подходяща за топлоизолация на бетонни подове. За добра изолация на достатъчно малък слой пяна, така че стаята не губи по височина.

Полиуретановата пяна се довежда до работното място в течна форма в специални бъчви, работата се извършва бързо - това е още един аргумент за избор на такава изолация на подовете. Цената зависи от избора на вида PPU от общата площ.

Например, PPU с отворени клетки е подходящ за изолация и изолация между подове, както и PPU за затворени клетки за първи етаж или тавански помещения.

Избирайки PPU за изолацията на етажите над партерния етаж, собствениците на апартаменти също решават по такъв важен въпрос като слуха в къщата. PPU защитава добре от ненужен шум. Разбира се, PPU с отворени клетки е по-евтино, но изисква парна бариера, освен това той пени повече.

Изолацията на пода се извършва по метода на пръскането, което води до гладко покритие без ненужно пренатоварване на материала. Обжалването пред опитни професионалисти, които провеждат пръскане с висококачествено оборудване, ще помогне да се избегне измама на безскрупулни частни търговци или еднодневни фирми.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Предимства на топлоизолацията с полиуретанова пянаПредимства на топлоизолацията с полиуретанова пяна
Характеристики на таванската изолация с полиуретанова пянаХарактеристики на таванската изолация с полиуретанова пяна
Как да изолирате веранда за зимно пребиваване без помощта на специалисти?Как да изолирате веранда за зимно пребиваване без помощта на специалисти?
Топлоизолация на пода чрез penokleksom технически и технологични предимства на материалаТоплоизолация на пода чрез penokleksom технически и технологични предимства на материала
Затопляне на пода в странатаЗатопляне на пода в страната
Как да направим изолацията на покрива с полиуретанова пяна?Как да направим изолацията на покрива с полиуретанова пяна?
Самозатваряне на стени с полиуретанова пянаСамозатваряне на стени с полиуретанова пяна
Топлоизолация и шумоизолация на отоплителни тръбиТоплоизолация и шумоизолация на отоплителни тръби
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Нестандартната изолация на дървена къща използва полиуретанова пяна, уплътнител и изолонНестандартната изолация на дървена къща използва полиуретанова пяна, уплътнител и изолон
» » Подгряване на подове с полиуретанова пяна
© 2021 BggeHat.com