Пяна за мазилка

Пяна за мазилка

Напълнете слой на изолационната пяна е много трудно да притежава, но все още произвеждат подготовка на повърхността за работа, тъй като полистирол е горими гледания изолация, поради това, че се използва само от външната страна на сградите. За да направите това, първо трябва да бъде здраво фиксиран към стената, преди да се придвижите към шпагата. Тя трябва да бъде направено с помощта на лепило 5 и 5 островчета дюбели върху лист 1.

Само след приключване на облицовката на цялата планирана площ с полистирол, можете да започнете шпакловката. В началото на работа е необходимо да се фиксира решетка за мазилката, така че слоят от шпакловъчен материал да се нанася равномерно, да се държи добре и да се обслужва без пукнатини. Първо, пяната трябва да се грундира и да се остави да изсъхне. След това нанесете 2-3 мм слой лепило за пяната, подравнете жлебовете и шевовете.

Как да лепираме мазилка за мазилка върху пластмасова пяна? Това е просто! Развъртете решетката (тя е много лека, полиетилен) и я прикрепете към слой от грубо лепило. Отгоре е необходимо да се извърши мазилката за мазилка, с помощта на която мрежата лесно и надеждно ще се притисне към повърхността. Преди да започнете следващата работа, трябва да изчакате, докато лепилото се изсуши напълно. Mesh - незаменима част от процеса на замазка от пяна.



Ако искате да изолирате къщата с полистирол, след това в ролята на най-горния слой на шпакловка, можете да използвате различни видове корош бръмбари. Той винаги е модерен и изглежда много подходящ. Освен това не е нужно много опит за кандидатстване. Най-важното правило е, че няма видими шевове - което означава, че работата трябва да е непрекъсната от началото до края на стената. Но ако имате нужда от пластмасова пяна, за да затоплите гаража, можете да излезете със shpatlevku и по-просто.

Друг разговор, ако такъв материал се използва за загряване на кожата области, а не носещи конструкции. В такава ситуация претоварването на затоплящия слой с дебел слой кората и циментовото лепило не е много разумно. В такива случаи е по-разумно да се използват окачени фасади като панели за облицовка или сайдинг за външна работа.

Тези съвети ще ви помогнат да разберете завършванията - и вече изберете необходимия материал, със сигурност ще знаете какво имате нужда. Няма нужда да бързате с покупките. Не забравяйте, че изграждането на хлабави смеси има ограничено време и не може да се съхранява във влажни и неотоплени помещения през зимата. Закупуването е по-добре да се направи в навечерието на началото на работата.

Е, ако се интересувате от наемане на автохтон 35 тона евтини - посетете сайта spectrans-m.ru. Само там ще можете да наемете най-добрите строителни машини на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изолираме правилно къщата с пластмасова пяна?Как да изолираме правилно къщата с пластмасова пяна?
Как правилно да инсталирате пяна на фасадата на къщатаКак правилно да инсталирате пяна на фасадата на къщата
Характеристики на изолацията на стените отвътре с експандиран полистиролХарактеристики на изолацията на стените отвътре с експандиран полистирол
Полиуретанова лепилна пяна за екструдирана полистиролова пяна, отколкото залепени плочи?Полиуретанова лепилна пяна за екструдирана полистиролова пяна, отколкото залепени плочи?
Как да изолирате стени с пяна плочиКак да изолирате стени с пяна плочи
Топлоизолация на дървена къща отвън с пластмасова пянаТоплоизолация на дървена къща отвън с пластмасова пяна
Начини за затопляне на дървени стени отвътре с пластмасова пянаНачини за затопляне на дървени стени отвътре с пластмасова пяна
Затопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистиролЗатопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистирол
Какво представлява фасадната пяна и колко струва?Какво представлява фасадната пяна и колко струва?
Пенопласт за изолацияПенопласт за изолация
» » Пяна за мазилка
© 2021 BggeHat.com