Как да изолирате ъгъла апартамент

Как да изолирате ъгъла апартамент

Има два добри начина да се затоплят стените: използвайки гипсокартон и минерална изолация, използвайки твърда пяна (полистиролова пяна). Ако първата опция ще трябва само да мазилка завършена стена от гипсокартон, а след това във втория трябва да гипс, обърнете голямо внимание на изравняване. По-ефективна е изолацията на стените с полистиролова пяна.

За първия метод започнете с лепене на стената с висококачествен топлоизолационен материал на базата на полипропиленова пяна. След това отидете на инсталацията за стени от гипсокартон на хоризонталните водачи на подготвената метална рамка. Те трябва да бъдат закрепени на тавана и пода, разстоянието от стената - около половин метър. Профилът е зададен в водачите, стъпката е 600 милиметра.

Минералната изолация запълва пространството между профила и стената. Трябва да направите това внимателно, за да не се образуват кухини. След това можете да поставите хоризонталните релси под профила в стъпка от 600 милиметра. В крайна сметка, трябва да получите твърда метална рамка, която ще служи като основа за листове от гипсокартон.

На рамката фиксирайте листите от гипсокартон. Първо, инсталирайте цели листове. Ако настроите профила да стъпка 600 мм, запазвайки нивото на размера на извадката, ще помогне да се избегнат несъответствия. За да завършите, нарязани листа, прикрепете към профила на места, където можете да инсталирате цели листове.



Издигнатата стена е грундирана, след изсъхване всички стави са внимателно покрити с хартиена лента (можете да използвате сърп). След това, гипс всички стави с гипсов каучуков пълнител, което ще премахне образуването на пукнатини в ставите на стените.

Като последна стъпка поставете пълнежа първо с основата, след това с довършителната замазка. След това стената трябва да бъде внимателно шлифована, грундирана, залепена или боядисана.

За втория метод първо подгответе стените за работа. Почистете ги от замазкащата шпакловка, тапетите и боята. Подгответе всички стени, след това изчакайте, докато повърхността изсъхне. Използвайки лепило за плочки, лепене на пенополистироловите пластини на стената. Трансфер такива плочи предварително където краищата имат жлебове ниски, за да се избегне образуването на междини между плочите.

Пяната от полистирол завършва поставянето на стени, ги гипсва с инструменти за изравняване на големи площи. След като завършите мазилката, изпълнете шпакловъка, шлайфане, шлайфане и продължете да боядисвате стените или да поставите тапета.

Ако се интересувате от довършителни работи с дъбова облицовка, моля посетете сайта dom-vt.ru. Само там ще намерите характеристиките и характеристиките на довършването на облицовката и нейната цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво е по-добре да изолирате пода? Избор и инсталиране на оптимална изолацияКакво е по-добре да изолирате пода? Избор и инсталиране на оптимална изолация
Топлоизолация на тавана с полистиролТоплоизолация на тавана с полистирол
Фигурен таван от подготовка и монтаж на гипсокартонФигурен таван от подготовка и монтаж на гипсокартон
Топлоизолация на дървена къща отвън с пластмасова пянаТоплоизолация на дървена къща отвън с пластмасова пяна
Изравняване на тавана с гипсокартон - оптимално и евтиноИзравняване на тавана с гипсокартон - оптимално и евтино
Затоплянето на къщата от пяна блокове извън съвременните материали, технологии, техникиЗатоплянето на къщата от пяна блокове извън съвременните материали, технологии, техники
Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къщаПристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща
Начини за затопляне на дървени стени отвътре с пластмасова пянаНачини за затопляне на дървени стени отвътре с пластмасова пяна
Външна изолация на външни стени от минерална вата, пенопласт, пеноплексВъншна изолация на външни стени от минерална вата, пенопласт, пеноплекс
Затопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистиролЗатопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистирол
» » Как да изолирате ъгъла апартамент
© 2021 BggeHat.com