Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща

Разширение на рамката на дървена къща - затопляне на верандата с дървена къща 1строителство дървени къщи все още има репутация сред строителните компании. Обикновено за такива къщи би било желателно да се издигат допълнителни сгради, които да подчертават индивидуалността на структурата. Разширение на рамката на дървена къща може да се построи по принцип и независимо, но за това е необходимо да има строителни умения и да спазва правилата и реда за изпълнение на работата.

За да се избегнат още неприятни изненади с удължаване, е необходимо да се разгледат няколко въпроса при конструирането му:

  • Избиране на материала за разширението

Най-оптималната опция - метална рамка, след това подрязана с дърво. Необходимо е също незабавно да се размисли кое дърво (цвят) ще се използва, за да се направи покривката на верандата, така че да се комбинира с общия стил на къщата.

  • фундамент

Като цяло разширенията се издигат след завършване на цялата къща, така че е необходимо не само да се постави основата за верандата, но също така е желателно да се постигне солидност и на двете основи.

  • Изготвяне на проект за разширение

Не можете да започнете да издигате веранда без план на проекта, тъй като не само може да разваля външното изображение на цялата къща, но и да повлияе на живота на верандата. Необходимо е да мислите за планирането, да разрушите, ако имате нужда от стари сгради, да осигурите добър подход към строителната площадка, да помислите за това затопляне на верандата в дървена къща и така нататък.

Рамка за закрепване към дървена къща - затопляне на верандата с дървена къща 2

Затопляне на верандата на дървена къща със собствените си ръце

От верандата е мястото, където ще се събират в шумна компания, ще имам семейство разговор по време на чай и други подобни, е необходимо да се помисли как да се гарантира опазването на топлина на закрито в студения сезон.

Първата стъпка в процеса на затопляне на верандата е избор на изолация. Най-популярният и популярен вид изолация са пенопластите и минералната вата.

ВАЖНО: За да се гарантира, че изолационният ефект е възможно най-осезаем, между стените на верандата и изолационния слой трябва да се положи слой пяна.

Тъй като разширението на рамката към дървена къща обикновено има дъска от дъски, необходимо е да се изолира безпроблемно.

Затопляне на пода на верандата

Подът трябва да бъде измазан и боядисан с устойчиви на замръзване добавки. След боядисване подовият слой пяна се поставя върху пода, а отгоре е слой от изолационен материал. Изолацията на пода може да бъде направена от естествен (корк, гранулирана изолация, целулоза) и изкуствени материали.



Подът могат да се изолират в насипно състояние (разширен глина, шлака, разпенен стъкло) се разпръсква (Ековата, Penoizol), пълнене (полимерни смеси), ролка (минерална вата, линолеум) или плочки (пеностъкло, стъклена вата, гипс листа) материали.

Тъй като етажът на верандите обикновено е направен от закъснения, към които са прикрепени дъските, е необходимо да се осигури поставянето на нагревателя между закъсненията. За да направите това, трябва внимателно да премахнете дъските от пода, разпределени между закъсненията нагревател, поставете слой за бариери срещу пара, след това закачете дъските.

Рамка за закрепване към дървената къща - затопляне на верандата в дървената къща 3

ВАЖНО: Нагревателят трябва да се побира възможно най-близо до закъсненията. Височината на изолацията трябва да е под нивото на пода с няколко милиметра. Тази празнина ще осигури циркулация на въздуха, така че влагата да не остане вътре (това ще предпази пода от гъбички и гниене).

Затопляне на стените на верандата

За да затоплите стените на верандата отвътре, можете да използвате не обикновена изолация (пяна пластмаса, минерална вата), но листове от гипсокартон. Тяхната инсталация е много проста, закрепва бързо, особено цената му е ниска.

Тъй като затоплянето на верандата в дървена къща с гипсокартон предполага изграждането на летва, основата й може да бъде не само метална рамка, но и дървена рамка. Между мостовете се полага изолация (пенопласт, стъклена вата), а листовете от гипсокартон се закрепват с конвенционални винтове към профилите на щайгата.

Ако изолирате верандата само с една минерална вата, тя трябва да бъде обработена отгоре с пяна, за да се осигури необходимото ниво на пароизолация.

Рамка за прикрепване към дървена къща - затопляне на верандата с дървена къща 4

Друг прост материал за затопляне на верандата може да бъде PENOPLEX. Такива листове се залепват към стените с помощта на лепило. Ако използвате PENOPLEX, не е необходима парна бариера, тъй като материалът вече има добри характеристики на водоустойчивост. В горната част на нагревателя се нанася тънък слой мазилка, която се залепва с тапет или просто се боядисва в правилния цвят.

Външни веранда стена изолирани по подобен начин: обшивка е закрепен между профилите на кухина напълнени vlagoizolyatorom обшивка и изолация, при което монтирани облицовъчни материали. Разширение на рамката към дървена къща обикновено е разположено навън с декоративни панели или сайдинг.

Разширение на рамката на дървена къща - затопляне на верандата с дървена къща 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Верандата от дърво със собствени ръцеВерандата от дърво със собствени ръце
Тераси и верандиТераси и веранди
Срокът на експлоатация на дървена къща, както и по-дългият срокСрокът на експлоатация на дървена къща, както и по-дългият срок
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Изграждаме веранда от пенобетонИзграждаме веранда от пенобетон
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
Прост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайнПрост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайн
Материал за верандатаМатериал за верандата
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
» » Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща
© 2021 BggeHat.com