Прост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайн

Обикновен балдахин над верандата от поликарбонат - фото и дизайн 1Ако решите да поръчате или купите козирка над поликарбонатната веранда, снимките ще ви помогнат да разберете какъв вид труп и покривен материал имате нужда и да ви помогне да изберете дизайн.

В случай, че имате нужда от готов балдахин над поликарбонатната веранда, снимките на тази страница също ще ви помогнат да определите възможните размери на бъдещия си балдахин. Също така ще ви ориентираме, каква цена е възможна за тази или тази опция.

И така, да вървим.

Какъв материал да изберете за рамката на бараката

Най-често срещаните материали, от които труповете на сенници над верандата са дърво и метал.

В случай на дърво, рамката на капака се събира от дървени пръти. В случай на използване на метал, рамката е заварена от профилна дебелостенна тръба. Изчисленията за размера на използваните дървени или стоманени профилни тръби се правят от инженерите, преди да започнат да произвеждат продуктите.

Ако искате да поръчате корона над верандата от поликарбонат в неговия собствен размер, тогава трябва или да изчислите натоварването върху рамката, което се прехвърля от шарнирния покрив, или да направите грешен избор на специалисти.

Прост навес над верандата от поликарбонат - фото и дизайн 2

Просто така, това се нарича "от плешив", за да избере материал за производство на скелет на козирка, е невъзможно. Не забравяйте, че това зависи от живота и здравето на вас и вашите близки. Просто помислете, какво натоварване ще бъде върху цялата козирка над верандата, когато снежната зима ще бъде 0,5-0,7 метра сняг.

С какъв покрив да избереш балдахин

Да видим какво опции за покриви най-популярен сред собствениците на частни къщи. На фасадите на къщите можете да видите верандите под сенките на следните форми:

  1. Единична гума.
  2. Shed.
  3. Полукръгли.
  4. Mnogoschiptsovye.
  5. Semihalvam (хип не може да бъде, защото едната страна на балдахин в стената).
  6. Сектор.


Както можете да видите, има много опции за покриви, просто трябва да изберете този, подходящ за вашата къща в дизайна.

Прост навес над верандата от поликарбонат - фото и дизайн 3

И не е необходимо да изберете една и съща форма за покрива, която има основният покрив на вашата къща. Например, с балдахини и покриви на стени изглеждат страхотни балдахини с полукръгъл покрив.

И в къщи с едно-наклонен покрив може да бъде навес завеса, полукръг или полу-глоба.

Поръчайте или купете козирка над верандата?

Купете готов балдахин или поръчайте производство на неговия размер? Ето го вече. Купуването на готов продукт е добро, защото можете бързо и евтино да подредите входните врати на вашата къща.

Когато поръчвате продукт, ще бъдете по-скъпи и по-дълги от гледна точка на времето, но можете да получите балдахин, направен във вашата къща с точност до един милиметър.

Цени за сенници над верандата от поликарбонат

Приблизителни цени за тенти от поликарбонат започнете от 1200-1300 рубли. За тези пари получавате козирка над верандата, изработена от тънкостенна профилна тръба с квадратна секция и покрита с тънък поликарбонат на пчелна пита.

Прост балдахин над верандата от поликарбонат - фото и дизайн 4

Когато сте готови да платите от 2000 до 5000 рубли, вече можете да получите продукт от дебелостенна профилна тръба или висококачествено дърво, покрито с покрив от дебел клетъчен или твърд поликарбонат.

В случай, че можете да разпределите 10 000 - 20 000 рубли, ще бъдете поръчани да поръчате продукт с ковани елементи и декоративни елементи с всякакъв вид покриви.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Верандата от дърво за дома или как да го направите сами?Верандата от дърво за дома или как да го направите сами?
Как да прикачите веранда към къщата опции и строителна технологияКак да прикачите веранда към къщата опции и строителна технология
Козирка над верандата от метал предпазва входа от дъжд и слънцеКозирка над верандата от метал предпазва входа от дъжд и слънце
Поликарбонатен карпорт в двораПоликарбонатен карпорт в двора
Сенници над верандатаСенници над верандата
Сенници от поликарбонат украсяват къщата с естетически дизайн!Сенници от поликарбонат украсяват къщата с естетически дизайн!
Веранда от бетон със собствени ръцеВеранда от бетон със собствени ръце
Методи на веранда, ползи и препоръки за остъкляванеМетоди на веранда, ползи и препоръки за остъкляване
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Пристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къщаПристройка към дървена къща, затопляща верандата с дървена къща
» » Прост балдахин над верандата от поликарбонатна снимка и дизайн
© 2021 BggeHat.com