Поликарбонатен карпорт в двора

Древните беседки от съветски времена, разбира се, бяха защитени от дъжд, но грубото покритие на покрива напълно блокираше достъпа до светлината. И дизайна на дървени стълбове изобщо не изглеждаше естетически приятен. Модерните конструкции на покрива са покрити с поликарбонат - плътен полупрозрачен материал, който не само предпазва надеждно от атмосферни валежи, но също така оставя останалите области под него леки и изключително удобни. Покритията на трайни и дълготрайни поликарбонати се отличават с благодат и служат в продължение на много години.

Какво представляват поликарбонатните тенти в двора?

Какво представляват поликарбонатните тенти в двора?

Сенките, изработени от поликарбонат в двора, са подходящи за осветление, което го прави възможно да се използва за изграждане на удължения до къщата, оранжерии, карпофи, беседки и веранди. Пластиката на поликарбонатите и лекотата на даване на необходимата форма, позволява да се използват за различни дизайнерски проекти и сложен терен. Характеристики на пластмасата:

  • устойчивост на удари - поликарбонат с необичайна лекота, многократно по-силен от стъкло;
  • лекота на поликарбонатните листове;
  • поликарбонат разпръсква светлина и забавя ултравиолетовите лъчи;
  • добра устойчивост на механично натоварване;
  • безопасността по време на преработката - не се счупва, не се напуква и не образува остри фрагменти;
  • запазва качеството си в дългосрочен план;
  • Отблъсква огъня и може да издържи на големи температурни колебания;
  • произведени различни нюанси.

Навеси от поликарбонат в двора на частна къща във връзка с придобиването, изберете най-подходящите цветове - като зона за барбекю ще бъде удобно зелено, басейн - лазурно и колата за покриване на избрания нюанс на бронз.

Правила за полагане на поликарбонат

Правила за полагане на поликарбонат

Пластмасовите свойства на поликарбонатите ви позволяват да укрепите поликарбонатния покрив в двора на частната къща на самата щайга. Просто отрязва и тренира, но трябва да спазвате правилата за нейното инсталиране:

  • Листовете са подредени в цвят;
  • Пробийте пластмасата на разстояние не по-малко от 45 мм от ръба;
  • Предварително изчисляване на дължината на стълбовете по дължина и щайгата;
  • дължината на листа завършва по надлъжна линия от дърво;
  • За закрепване изберете самонарезни винтове с шайба, която съответства на цвета на пластмасата и дупката се пробива с размери, по-големи от диаметъра на винта. Това се прави, за да може, когато се разшири от високите температури, пластмасата да не се срути;
  • Формата на закрепващите листове трябва да отчита потока на влага през листовите канали;
  • Листовете са прикрепени към пластмасовите цветни профили, които могат да бъдат прозрачни и оцветени;
  • краищата на листовете, които са поставени върху наклонени горния ръб затворени херметично лента, перфорирани ленти и дъното - се прави с цел да се предотврати проникването на прах във вътрешността на листа и да се осигури свободен отвеждане на дъждовна вода потоци;
  • по време на грижата за пластмасата не използвайте твърди абразивни средства, които могат да я надраскат;
  • Невъзможно е да оставите крайните пластмасови листове на върха без изолация, както и напълно да затворите долния край - такава грешка при монтажа води до влошаване на способността на пластмасата да предава светлина.

Поликарбонатни навеси в двора на снимката са перфектно интегрирани в ландшафтния дизайн на територията, съседна на къщата, и изравняват ефекта на лошото време или ефекта на твърде яркото слънце.

Конфигурации на тенти от поликарбонат и тяхното място в ландшафтния дизайн

Конфигурации на тенти от поликарбонат и тяхното място в ландшафтния дизайн

Способността на дизайни, които използват поликарбонатни листове да се оформят, се използва широко за изграждане на сенници от различни конфигурации. Най-често срещаното напречно сечение на конструкциите, които се инсталират в дворовете на частните къщи, включва сенници на дъгови или полукръгли форми. Такива тенти от поликарбонат в двора на частна къща покриват открито място за почивка, защитават от паркинга на слънцето, затварят терасата и верандата от времето. Такъв балдахин почива върху съществуващата структура и водата тече свободно от двете страни на приюта. Полукръговият кожух е издръжлив и не е повреден от интензивните валежи, а основната сложност на неговото производство е точността на огъването на профилни тръби, като основата на конструкцията.

Ефективно изглежда каскадна система, която се състои от сенници на различни нива, които частично се припокриват с долния кожух. Такава система се използва за покриване на верандата със значителен брой стъпала пред нея, за да покрие долните етапи от утайките. Каскадният покрив ще пренасочи водните потоци от валежите в различни посоки, но инсталирането на подобен козир е по-сложно и е свързано с допълнителна консумация на материали.

По-прости и изискват най-малко разходи за материали, еднопластови сенници - този дизайн може да се използва без допълнително укрепване и необходимост от сгъване на поликарбонатни листове. Единственото условие за неговата продължителна работа е изборът на правилния наклон на покрива и дебелината на листа, които ще могат да издържат на снежното натоварване.

Се смесват с две рампи за по-надеждно защитава входа на сградата и зона за барбекю - монтаж на този проект без усилие да издържи на силния натиск от дъжда, и ъгъл на наклоняване осигури сближаване с снежна покривка.

Форми на техните поликарбонатни листове

Форми на техните поликарбонатни листове



Най-популярната форма на подслон става сенници от поликарбонат в двора на една снимка, която е в непосредствена близост до една или две стени на сградите - такива дизайни ви позволяват да се чувствате комфортно в двора на къщата при всякакви климатични условия. Има пластмасови конструкции, които блокират подхода към помещенията. Тези навеси са еднопосочни и е извита - важно при изграждането на такива приюти за изчисляване на натоварването от сняг, за да не покриват се срина по време на обилен снеговалеж.

Навеси, изработени от поликарбонат, са разположени над верандата, за да се предпазят от дъжд или обледеняване. Също толкова важна е и функцията за защита на стъпките от ерозия чрез утаяване, за да се предотврати тяхното унищожаване - често инсталират поликарбонатни върхове над входа и в пристройките. Формата на сенници може да бъде от различно седло, чело и полукръг - най-важното е, че формата му съответства на общата стилистика на конструкцията и осигурява сигурно закрепване. Особено декоративни визьори, които разчитат на елементите на ръчна изработка.

Сенки над детски площадки или самостоятелно изграждане на палатки с палатка, използващи пластмаса от различни цветове, ви позволява да създадете успешно допълнение към ландшафтния дизайн. Малки пластмасови конструкции често са построени над останалите площи за маса и няколко пейки, където можете да се насладите на природата във всяко време.

Често се намират заслони над една от частите на басейна, които предпазват водата от отпадъци и от дъжд и позволяват на хората да плуват, независимо от капризите на времето. Такива сенници са инсталирани на стационарна основа, но те могат да бъдат демонтируеми и да служат само през топлия сезон. За козирка в горната част на басейна се използва пластмаса с дебелина 5 мм или структура под формата на клетки.

Пластмасовите балкони осигуряват достоен вид, допълващ фасадния дизайн, и го предпазва от всякакъв вид валежи.

Не няколко различни форми получават тенти за паркиране на колата в горещия сезон, който през лятото е заменен от столичен гараж. Струните на капака са монтирани отделно или са в съседство с оградата. Някои дизайни имат формата на едностранна форма, затворени с едната страна, а другите сенници имат сводеста форма. Размери сенници са определени въз основа на размерите на площ и размерите на колата - за малки площи осигуряват достатъчно покритие площ от 2,5 до 5 м, и за семейни автомобили и ванове подложка размери са се увеличили с 6.5-3.5 м.

Височината на капака е внимателно изчислена - не може да бъде твърде висока, така че да не се намокри под него и твърде ниско, за да може колата да бъде поставена под капака в края. За да спестите място в малка площ, най-често тентите са прикрепени към конструкцията - ако искате да поставите малка площ от две коли - за тях да се организират паралелно сенници. Подобно покритие не само предпазва надеждно автомобила от валеж и ръжда, но и от прегряване в горещ ден. Ако платформата за колата е поставена на яркото слънце, за покрива се избират сини и виолетови цветове - така се регулира осветеността под капака.

Определяне на разходите за инсталиране на козирка

Определяне на разходите за инсталиране на козирка

Дизайнът на корицата е доста примитивен и се състои от колони за опора, рамка и самия капак. За да се изградят прости сенници, е достатъчно да има само една ръка и елементарни познания за изграждането на вили. По-сложни проекти са поверени на опитни, в този случай на майстори - те ще режат и подготвят материал, за да покрият определена област, и ще събират козирка на теста, където трябва да стоят. Клиентите трябва само да изберат - да поръчат балдахин с определен дизайн и да го инсталират със собствени ръце, или да възлагат на специалистите да инсталират готови сенници. Пълният пакет от услуги включва:

  • Измервания на площадката на бъдещия балдахин;
  • производството на необходимия кожух;
  • доставка до желаното място и монтаж на козирка.

Трябва да знаете, ако следвате рекламите, можете да получите много приятни изненади.

Клиентът трябва само да избере от различни модели този, който му се подхожда по размер и определя неговия цвят. Когато поръчвате нестандартни модели, се извършва допълнителна оценка на разходите. Производителите не само ще инсталират балдара точно по размер, но също така ще вземат предвид всички желания на клиента за идеална комбинация от корона със съществуващите структури и съществуващия пейзаж. Използвайки услугите на професионалистите, клиентите получават не само удобен и практичен балдахин, но и перфектно го интегрират в наличното пространство.

Поликарбонат с различна степен на якост и цвят правят балдани над тераси, зони за отдих, паркинги и басейни. По-малките постройки имат козирки над входните врати. Поликарбонатът има повишена якост, лекота на листовете, които са добре нарязани и имат различни форми. Сенници от поликарбонат са прикрепени към готовите сгради или са монтирани отделно. Майсторите на професионално монтиране на сенници не само ще се впишат перфектно в съществуващия пейзаж, но и ще предоставят гаранционни услуги.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сенници от поликарбонат украсяват къщата с естетически дизайн!Сенници от поликарбонат украсяват къщата с естетически дизайн!
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
Озеленяване на двора на частна къщаОзеленяване на двора на частна къща
Купете готова веранда от поликарбонатКупете готова веранда от поликарбонат
Как да инсталираме клетъчен поликарбонатКак да инсталираме клетъчен поликарбонат
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
Основните предимства и недостатъци на поликарбонатитеОсновните предимства и недостатъци на поликарбонатите
Затворена лятна кухня от поликарбонат и тухлаЗатворена лятна кухня от поликарбонат и тухла
Правилно изграждане на двор в частна къщаПравилно изграждане на двор в частна къща
» » Поликарбонатен карпорт в двора
© 2021 BggeHat.com