Клетъчни поликарбонатни предимства за дизайна на зимната градина

Материалният клетъчен поликарбонат е най-модерният материал, той е най-висококачествената алтернатива на прозореца с двоен стъклопакет или обикновеното стъкло. Поликарбонатът е огромна конкуренция на руския пазар на строителството.

Поликарбонатът има два вида - монолитен и клетъчен. Появата на пчелни поликарбонатни панели прилича на пчелни пчелни пити, състоящи се от два слоя, свързани един с друг чрез ребра на твърдост. Якостта на тези панели е 200 пъти по-здрава от стъклото. Този материал се отличава с неговата сила, не се счупва и не се счупва. Когато се инсталира и транспортира, клетъчният поликарбонат е много удобен материал, тъй като е много устойчив на повреди. Външната повърхност на материала е покрита с филтър от ултравиолетово лъчение, което увеличава трайността на оптичното и механичното качество на материала.



Двуслойните панели имат още едно предимство на по-малкото тегло на конструкциите, както и способността да разпръскват лъчите на слънцето. Ако сте избрали за мобилни поликарбонат, а след това получи строителство със следните параметри: голяма устойчивост на удар, висока толерантност към температури от - 40 до 120 градуса, ниско тегло, защитното покритие от въздействието на ултравиолетова светлина, висока товароносимост, отлична гъвкавост при ниски температури , ниска топлопроводимост, топлинен поток спадне до 30, ниска запалимост, разсейване на светлината и полупрозрачен качество, широко цветово пространство, лесен монтаж и монтаж, трайност от 15 до 20 години.

Най-често се използва клетъчен поликарбонат за монтаж на покриви. Поради факта, че е лек, рамката на покрива може да не е толкова значимо, колкото за стъкло. Ако желаете да използвате поликарбонат в изграждането на зимната градина е по-добре да не го правят, защото материалът не е прозрачна. При спадане на температурата поликарбонатът се деформира. Вярно е, че тази деформация е малка от 2 до 3 мм на изминат метър. За да се предотврати повреда на листовете, както и помещението да се гарантира, стягане, когато инсталацията се извършва изисква ясна изпълнение на инструкциите на производителя, както и изчистване на използването на специални аксесоари, като например - кърпи, ръб и свързващи профили.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сенници от поликарбонат украсяват къщата с естетически дизайн!Сенници от поликарбонат украсяват къщата с естетически дизайн!
Павилиони, изработени от поликарбонатни вертикални твърди и елегантни павилиониПавилиони, изработени от поликарбонатни вертикални твърди и елегантни павилиони
Как мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщатаКак мога да направя поликарбонатен покрив над верандата на къщата
Как да инсталираме клетъчен поликарбонатКак да инсталираме клетъчен поликарбонат
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
Поликарбонатни оранжерииПоликарбонатни оранжерии
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
Укрепване на стените на напълно сглобени сградиУкрепване на стените на напълно сглобени сгради
Основните предимства и недостатъци на поликарбонатитеОсновните предимства и недостатъци на поликарбонатите
Оранжерия от клетъчен поликарбонатОранжерия от клетъчен поликарбонат
» » Клетъчни поликарбонатни предимства за дизайна на зимната градина
© 2021 BggeHat.com