Поликарбонатни оранжерии

Изключително доказано като материал за промишлени оранжерии, поликарбонатът става все по-често срещан в сферата на частното управление. Като материал, устойчив и устойчив на различни влияния, поликарбонатът е полиестерно вещество, което се състои от феноли и въглеродна киселина и е способно да преминава до 90 светлини. Предлага се в листове с широчина от 2 до 2,4 м и дължина 12 м. Налични са различни цветови решения, но най-популярният е прозрачният материал.

предимства

Характерна особеност на дизайна на поликарбонатни листове е присъствието на няколко въздушни камери в тях, чиито стени изпълняват функцията на усилватели. Поради това се постига многократно пречупване и висока степен на дисперсия на светлината, преминаваща през поликарбоната, както и ниско ниво на топлопроводимост. Въздухът, който се съдържа в кухините на материала, осигурява защитата на горещото легло от студа, идващ отвън и поддържа топлината вътре в него. Степента на топлоизолация е 4 пъти по-висока от тази на стъклото.

Поликарбонатът е най-твърдото вещество сред полимерните материали. Нивото на устойчивост на въздействие е повече от 200 пъти по-високо от това на стъклото, поради което поликарбонатът много по-често се използва като материал за производството на оранжерии и оранжерии. Такива съоръжения за зимата не могат да бъдат почистени - те безопасно издържат на напреженията в околната среда и температурните разлики (комфортният диапазон от температури е от -50 до +120 С).

Този материал се използва и в промишлени оранжерии. Само целият дизайн има и други измерения. Така че големите оранжерии са ярък пример за технология. На сайта teplica-i-parnik.ru можете да намерите по-подробна информация за големи оранжерии.



Поликарбонатният лист е много лесен за обработка (рязане, пробиване), той е удобен за изграждане на куполи. Тя е с ниско тегло, което намалява разходите за поддържане на ферми и опростява процеса на инсталиране на оранжерията. Пожароустойчивостта е висока. При изгаряне не се отделят токсични газове и изгарящият поликарбонат се превръща в тънки нишки, които се охлаждат по време на падането. Гаранционният срок на този материал е 10 години.

недостатъци

Чрез поликарбонат недостатъци са неговата ниска устойчивост на неорганична киселина като дори ниска концентрация, разтворител, течни и летливи амоняк и разтвори на соли на органични киселини. Също така, поликарбонат може лесно да се надраска, така почистен, например със сняг повърхността до леко парникови на.

Въз основа на гореизложеното можем да кажем, че поликарбонатът има достатъчен набор от полезни свойства, за да осигури висока якост и дълъг живот на оранжерията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ограда от поликарбонатОграда от поликарбонат
Поликарбонатна оранжерия със собствени ръце изгражда трайна частна оранжерияПоликарбонатна оранжерия със собствени ръце изгражда трайна частна оранжерия
Поликарбонатен карпорт в двораПоликарбонатен карпорт в двора
Сенници от поликарбонат украсяват къщата с естетически дизайн!Сенници от поликарбонат украсяват къщата с естетически дизайн!
Павилиони, изработени от поликарбонатни вертикални твърди и елегантни павилиониПавилиони, изработени от поликарбонатни вертикални твърди и елегантни павилиони
Оранжерийни термоси, които събираме през цялата година със собствените си ръцеОранжерийни термоси, които събираме през цялата година със собствените си ръце
Отопление на оранжерииОтопление на оранжерии
Азбестоциментни плочиАзбестоциментни плочи
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
» » Поликарбонатни оранжерии
© 2021 BggeHat.com