Как да инсталираме клетъчен поликарбонат

Как да инсталираме клетъчен поликарбонат

поликарбонат система е в състояние да реши няколко проблема на сградата: създаване на необходимата защита от дъжд или сняг, за да се създаде съставна част на проектно решение в общата структура на концепцията, бърза инсталация. Поликарбонатните листове не са тежки, могат да бъдат транспортирани при обикновен транспорт, огъване и сгъване.

Видове поликарбонат

В нашето време в производството има 3 основни типа поликарбонат:

• твърд поликарбонат. Този вид е най-силният, проличава в прозрачност, има нисък етап на запалимост. Не разваляйте от ултравиолетовите лъчи;

• клетъчен поликарбонат. Този вид има голяма популярност поради своята текстура "пчелна пита". В процеса на производство на клетъчен поликарбонат се използват иновативни технологии. Пчелните нанизи изглежда укрепват листата от поликарбонат, получават добра устойчивост на удар;

• Вълнен поликарбонат. Силата на този строителен материал дава възможност да се прилага в покривни работи с различна сложност.

Монтаж на поликарбонат

1. Нарязване на панелите. В зависимост от типа поликарбонат, се използват различни инструменти за рязане. След строителния материал се реже, трябва да внимателно отделни кухини и фуги на чиповете, така че след това да не се отрази на повредите в гъстотата на ставите.



2. Пробийте дупки. За производството на крепежни елементи и създаването на система ще са необходими дупки. Трябва да се използват само заострени свредла, освен това сондата трябва да бъде поставена буквално под ъгъл от 90 °, за да не се деформира панела.

3. Изолация на краищата. Този етап играе важна роля. Когато става планирано вертикално или по друг начин склонен състояние в системата на панел, изолацията е създаден, както следва: самозалепваща се лента дуралуминий третира горните краища и долната - бандата с перфорации, за да се осигури сключването на път да кондензат. Има 3 основни правила за изолация, които трябва да се спазват:

- покрийте всички краища от всеки край на поликарбонатите;

- използвайте перфорирани и дуралуминови ленти, но без никакви ленти;

- Изолирайте дупките в долните краища, за да избегнете кондензация.

4. Външна, хоризонтална и сводеста инсталация. Ако вертикалната или хоризонталната инсталация е по-лесна за инсталиране, тогава аргонната инсталация предполага наличието на труп и усилващи елементи. За да може поликарбонатно покритие да държи снежния слой, е необходимо стриктно да спазвате инструкциите за монтаж.

5. Методи за фиксиране на поликарбонатни панели. За монтиране на поликарбонат са известни профили с различни форми. Профилът на монтаж често се избира за цвета на панелите. Има две основни инсталации от поликарбонатни пластини: монтаж с разделени профили или, напротив, с еднокомпонентни.

Е, ние не можем да помогнем, но благодаря на източника на сайта kievnovobud.com, за това, което подробно описаха всичко за мазилките и всички техни характеристики и характеристики.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Купете готова веранда от поликарбонатКупете готова веранда от поликарбонат
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
Поликарбонатни оранжерииПоликарбонатни оранжерии
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
Основните предимства и недостатъци на поликарбонатитеОсновните предимства и недостатъци на поликарбонатите
Как да се изгради парниковиКак да се изгради парникови
Затворена лятна кухня от поликарбонат и тухлаЗатворена лятна кухня от поликарбонат и тухла
Как да монтираме плочиКак да монтираме плочи
Оранжерия от клетъчен поликарбонатОранжерия от клетъчен поликарбонат
» » Как да инсталираме клетъчен поликарбонат
© 2021 BggeHat.com