Поликарбонатни оранжерии предимства

Оранжерията, въпреки традиционната идея за нея, като дизайн за домашна употреба, също се използва в промишлен мащаб. Ако в миналото фибростъкло и стъкло са били използвани предимно за изграждането на такава конструкция, стъкло, днес поликарбонатът е най-популярният за тази цел, който стана много популярен поради отличните си характеристики.

Лекият поликарбонат значително промени технологията за изграждане на оранжерии. Размерът и формата на такива структури стават по-разнообразни. Необходимо е да се разграничат редица значителни разлики в новия материал от материалите, използвани за тези цели по-рано.

Наличието на специален въздушен слой в поликарбонатния панел причинява малко тегло на такъв материал в сравнение със същото стъкло със същата дебелина. Този факт прави възможно значително да се запишете върху основата на оранжерията, която при такива условия изобщо не може да бъде създадена. При малък размер в този случай оранжерията може да се счита за напълно мобилна и процесът на нейното инсталиране не изисква много работа.



Оранжерия Кремъл Suite от производителя е много устойчив на външни влияния, например, механична природа, силни класове, силни ветрове и т.н. Важна особеност е и свойството на поликарбонатите, като топлоизолацията, която може да надвиши дори еквивалента на тройно остъклена единица. Какво можем да кажем за обикновеното стъкло. Този дизайн може лесно да бъде демонтиран и инсталиран на ново място. Лекотата на материала отговаря на всички изисквания за производство на парникови култури. Поликарбонатът разсейва много ефективно светлината, която е важна за оранжериите. Материалът минава през себе си около 80 слънчева светлина, което осигурява качествен растеж на културите и крайна добра реколта.

Поликарбонатът може да се използва повече от 10 години, ако се спазват правилата за работа, което елиминира необходимостта от смяна на всяка година, за разлика от ситуацията с полиетиленовото фолио. Устойчивостта се дължи и на високата степен на устойчивост на ултравиолетовите лъчи. Еластичният поликарбонат дава възможност на бъдещия собственик на оранжерията да експериментира с формата на конструкцията. Материалът е абсолютно огнеупорен, незапалим и ниско токсичен в случай на пожар. Появата на поликарбонат позволи на хората, занимаващи се със земеделие, да направят голяма стъпка в развитието на бизнеса си.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Строителство на оранжерии, материали и примери за строителствоСтроителство на оранжерии, материали и примери за строителство
Поликарбонатна оранжерия със собствени ръце изгражда трайна частна оранжерияПоликарбонатна оранжерия със собствени ръце изгражда трайна частна оранжерия
Оранжерия със собствени ръце от дървоОранжерия със собствени ръце от дърво
Възможностите за създаване на фондация за оранжерия, която да изберем?Възможностите за създаване на фондация за оранжерия, която да изберем?
Фурна за оранжериятаФурна за оранжерията
Отопление на оранжерията със собствените си ръцеОтопление на оранжерията със собствените си ръце
Отопление на оранжерииОтопление на оранжерии
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
Поликарбонатни оранжерииПоликарбонатни оранжерии
Основните предимства и недостатъци на поликарбонатитеОсновните предимства и недостатъци на поликарбонатите
» » Поликарбонатни оранжерии предимства
© 2021 BggeHat.com