Отоплителни оранжерии

Отопление на оранжерииЗа да използвате парниковата къща за постигане на ефективни резултати, тя трябва да се нагрее. При ниска температура на околната среда няма да възникне нормален растеж и развитие на растенията.

В оранжерията е необходимо да се поддържа постоянна температура, подходяща за растежа на растенията. И само за да се образува необходимия микроклимат и да се създаде отоплителна система.

Отоплителната система на оранжерии е създадена с една цел, но изпълнението е възможно различно. Първо, трябва да изберете по-подходящ метод за себе си. По някакъв начин се използват техните технологии и средства. Условията за използване също влияят върху избора на метода на нагряване.

Процесът на проектиране на модерна оранжерия включва използването на вода, газ и електрическо отопление. Има и други начини, които са по-малко популярни. За една извънгабаритна изолирана оранжерия, загрята само за поддържане на положителна температура, най-ефективният метод ще бъде електрическото отопление.



Ефективен метод за отопление на оранжерията е директно свързването й с централно отопление (отопление с вода). При този метод се използва топла вода за отопление, тръбите се полагат в земята. Въздухът в оранжерията се загрява с горещи тръби и се създава подходящ микроклимат.

Цената на ресурсите е много висока и в същото време цените продължават да се увеличават. Желанието да се намалят разходите за отопление - основният проблем при изграждането на отоплителни системи. Ефективното използване на ресурсите се постига по различни начини. Изолационните материали с високо качество допринасят за повишаване на ефективността на оранжерията, покритието се прилага върху съвременни технологични материали с добра степен на прозрачност.

Към днешна дата за топлоизолация се използва клетъчен поликарбонат, чието използване понякога намалява топлопроводимостта на полупрозрачния парников купол. Материалът не преминава през UV лъчение и не се излъчва инфрачервено лъчение. Има отлично натрупване на слънчева енергия.

Независимо от вида на оранжерията, трябва да помислите за отоплението й, всички разходи ще се изплатят в най-кратки срокове. Оранжерия с отоплителна система е отворена целогодишно, така че можете да се насладите на богата реколта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Отоплителни системи на частна къщаОтоплителни системи на частна къща
Строителство на оранжерии, материали и примери за строителствоСтроителство на оранжерии, материали и примери за строителство
Оформлението на модерна оранжерияОформлението на модерна оранжерия
Оранжерийни термоси, които събираме през цялата година със собствените си ръцеОранжерийни термоси, които събираме през цялата година със собствените си ръце
Фурна за оранжериятаФурна за оранжерията
Отопление на оранжерията със собствените си ръцеОтопление на оранжерията със собствените си ръце
Отопление на оранжерииОтопление на оранжерии
Водород, пиролиза и други алтернативни котлиВодород, пиролиза и други алтернативни котли
Изграждане на пластмасови оранжерииИзграждане на пластмасови оранжерии
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
» » Отоплителни оранжерии
© 2021 BggeHat.com