Подсилен филм

усилен филмПодсиленият филм STREN е считан за най-трайният материал и се използва широко в строителството, вилите, селското стопанство и други. Високата надеждност и дълготрайност на този материал се осигурява от специалната му структура, която се основава на рамката на окото.

Трябва да се отбележи, че са разработени различни видове филми за различни приложения. По-специално, полиетиленово фолио от усилващ слой се използва за покриване на оранжерии и оранжерии. Неговата структура има стабилизатори на светлината, които преминават добре и удължават живота на продукта.

Използва се полиетилен за производство на усилен филм. Въпросът е, че когато разтягането на якостта на този материал се увеличава четирикратно, което се улеснява от разтягане на молекулните вериги. Ето защо фолиото е подсилено с предварително опънати полиетиленови влакна.

След това мрежата преминава през ламинатора, който го покрива от двете страни с филм. Резултатът е усилен филм, състоящ се от три слоя. И тъй като подсилващият слой и ламинатът са изработени от полиетилен, всички слоеве са свързани монолитно.

Продаден тук http: // opt; relation.ru/ подсилен филм, с който затваряте прозорците и покривате строителните материали в ролки с широчина два метра. В този случай ролката може да има 25 или 50 линейни метра филм.



Преди да купите този материал, трябва да решите за какви цели ще го използвате. Това ще ви позволи да изберете опция, която напълно ще отговаря на вашите нужди. Става въпрос за сила, способността да се повишава температурата и да се оставя на светлина.

В повечето случаи подсиленият филм се използва при строителството на тенти, оранжерии, тенти и оранжерии. Въпреки това, той също намери приложение в изграждането на огради и огради. В допълнение, подсиленият филм е отлична хидроизолация. Ето защо често е откраднат в мазета и също така е използван като мембрана за бариери срещу пара и нагревател за покрива и стените.

Освен това, подсиленият филм има много по-неоспорими предимства от материалите, характеризиращи се със сходна цел и функционалност. Платната и поликарбонатът са сред тях.

По-специално, в клетъчния поликарбонат подсилен филм печели по отношение на маневреност и гъвкавост. Що се отнася до брезента, той, както и другите материали на ролките, не може да се похвали със същата устойчивост на механично удара и натоварване на филма.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Строителство на оранжерии, материали и примери за строителствоСтроителство на оранжерии, материали и примери за строителство
Производство и технология на опънати таваниПроизводство и технология на опънати тавани
Безшевен опънат таван - популярен и престиженБезшевен опънат таван - популярен и престижен
Пароизолация, която страна трябва да се положи върху нагревателяПароизолация, която страна трябва да се положи върху нагревателя
Изоспан изолация и бариера срещу параИзоспан изолация и бариера срещу пара
Компресионни фитинги за тръбиКомпресионни фитинги за тръби
Модерни оранжерии надеждни поликарбонатМодерни оранжерии надеждни поликарбонат
Поликарбонатни оранжерииПоликарбонатни оранжерии
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Монтиране на топъл подМонтиране на топъл под
» » Подсилен филм
© 2021 BggeHat.com