Как да изградим етапите на покрива

Как да се изгради покрив: етапи

Изграждането на покрив е сериозен проблем. За тази цел средствата сами по себе си няма да бъдат достатъчни, ще бъдат необходими определени умения и знания.

За начало, преди да започнете да построите покрив, ще трябва да изчислите размера на строителния материал. За да направите това, трябва да направите план на покрива или по-точно да нарисувате чертеж. То ясно ще покаже какъв вид покрив ще има, колко строителен материал ще се изисква и колко време ще бъде необходимо за строителството.

След рисуването трябва да закупите материалите. Най-често покривът е направен от дървени решетки, листови плоскости или специални покривни желязо и изолация, т.е. филм, стъклопласт и ПДЧ.

Един от покривните съвременни материали е плочки. Този материал е много лесен за използване и е лесен за инсталиране.

След като поръчката завърши, процесът на директно изграждане е в ход.



Първо, трябва да направите скелет или по-скоро рамката на покрива. Покривните рамки могат да бъдат много разнообразни. Всичко ще зависи от структурата. Най-евтиният за цената, но най-трудният за дизайна, е покривът на стената. Но този вид покрив е подходящ само за сгради с правилна геометрична форма, като правоъгълна или квадратна. Има и покривни капандури, те са малко по-скъпи от покривните покриви, но много по-лесни за изпълнение.

След изграждането на рамката покритието се извършва. В повечето случаи за покриването на покрива се използват материали като велпапе, специални покривни желязо, покривни керемиди и шисти.

След това трябва да извършите изолацията. Необходимо е преди всичко да не се гарантира, че таванът е достатъчно топъл, а да се гарантира, че топлината е била в цялата структура. Затова летвата на покрива трябва да е на първо място. Тя ще позволи на въздуха да циркулира правилно и да не натрупва влага в покрива.

След това трябва да покриете щайгата със специален филм за бариери срещу пара. След този филм идва редът на нагревателя. В повечето случаи това е стиропор или фибростъкло. Топлоизолацията трябва да бъде покрита с полиетиленово фолио, което няма да позволи на топлината да излезе навън. След това има поредица от обшивки на вътрешните стени. Под формата на обшивка можете да използвате ПДЧ или шперплат.

При изграждането на покрив не забравяйте канализационните системи. Необходимо е да се поставят канали и канавки на покрива, така че по време на топенето на сняг или дъжд водата не остава на покрива и не допринася за процесите на гниене.

Е, ако имате нужда от пясъчник М-300 за изграждане на къща - отидете на voscem.ru. Само там можете да изберете и закупите най-добрия пясък бетон с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
Влияние на температурата на въздуха върху различни покривни материалиВлияние на температурата на въздуха върху различни покривни материали
Изграждане на покрив със собствените си ръцеИзграждане на покрив със собствените си ръце
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Широк покрив, възможните му наклониШирок покрив, възможните му наклони
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Покривни материалиПокривни материали
Основни типове покривиОсновни типове покриви
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
Характеристики на ремонт и монтаж на покривни работиХарактеристики на ремонт и монтаж на покривни работи
» » Как да изградим етапите на покрива
© 2021 BggeHat.com