Покриви от парче материали

За покрива се използват следните материали: плочи или листове азбесто-цимент, както вълнообразни, така и плоски стоманени плочки.

Асбасо-циментовият покрив се поставя върху подготвената основа в редици в посока от корниза към билото. Този покрив също се нарича шисти.

Покриването с покривна плоча се извършва по следните начини: с изместване на надлъжните ръбове и без изместване с рязане на ъглите.

В тези места, където цимент покрива на азбест, съседен на стърчащата над конструкции покривните преходни затворени фасонни части, изработени от азбест или поцинкована стомана се използват. За монтиране употреба дървени блокове, които са предварително вградени в стените, парапети и др. Г. Покривни ребра и кънки припокриват asbestotsementnymi шаблони или галванизирана стомана.

Използвайте азбестоциментни вълнообразни листове за покрива на жилищни и промишлени сгради, плочи - в нискоетажна конструкция.

Ширината е разположена едновременно от двете страни (склонове) на покрива. Предимствата на такова покритие - устойчивост на огън, икономичност, не изисква допълнителна обработка (оцветяване).



Листовата стомана за покриви се използва предимно за възстановяване, за която се използва въглеродна стомана. Закрепете тези листове с ноктите.

За покрива на промишлени и жилищни сгради използвайте вълнообразна стомана. Поставете го, както и шисти. Прикрепете го с точково заваряване.

Покривните работи се извършват поетапно. На първо място те покриват надвеси. След това, razozhelobki. След това се полагат улуци. В крайна сметка те режат кънки, парапети.

Където покривът е в съседство с изпъкналите части на конструкциите, листовете са огънати, затворени, заковани. Ако за покрива се използваше черна покривна стомана, тя трябва да бъде покрита с маслени бои.

От метални листове, предназначени за тръбите за изтичане на покриви, корнизи и стени.

Покривът на плочките се отнася за най-издръжливите. Те също така са устойчиви на огън. Недостатъкът на този покрив е голяма маса, трудолюбие при полагане, стръмен стил на кънки. Плочките се състоят главно от нискоетажни жилищни и селскостопански сгради. За такова покритие се използва керемида от плоска, оребрена или шевна форма, изработена от глина или цимент-пясъчна. С такива надвеси на покрива, razzhelobki са покрити с поцинкована стомана. След като поставите керемидите, запечатайте шевовете с разтвор от глина или вар.

Е, да наемете или закупите апартамент с една спалня в Твер ще ви помогне да посетите сайта kvartiry.alian-dom.ru. Тук ще намерите описание на най-добрите апартаменти с снимки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние избираме покривните материали керамопласт за надежден покривНие избираме покривните материали керамопласт за надежден покрив
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
Класификация на плоския покривКласификация на плоския покрив
Покривни покрития от гофрокартонПокривни покрития от гофрокартон
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Гофрирани покривни листовеГофрирани покривни листове
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Основни типове покривиОсновни типове покриви
Видове покривиВидове покриви
» » Покриви от парче материали
© 2021 BggeHat.com