Формата на покрива и изборът на херпес зостер

Формата на покрива и изборът на херпес зостер

С изобилие от съвременни покривни материали е много трудно да се направи правилният избор. За това трябва да се вземат предвид много важни параметри. И една от тях е формата на покрива.

Първо, трябва да се отбележи, че се препоръчва изграждането на покривни плочки на покриви с ъгъл на наклон до 44 градуса. Теоретично покривната керемида може да бъде подходяща и за покриви с голям наклон от кънки. Все пак, всеки фрагмент от покритието трябва да бъде закрепен към щайгата, което означава увеличаване на разходите за покривни покрития и увеличаване на продължителността им. При покриви с ъгъл на наклон, по-малък от 16 градуса, е нежелателно да се поставят херпес зостер, тъй като това изисква допълнителни разходи за хидроизолация.

За покриви с наклон от 60 градуса, добра опция е диамантено оформена плочка. Плочките са идеално пригодени за ъгъл на наклон 22 градуса. Други видове материали са по-универсални. Но обратно към формата на покрива.

Най-вероятно, най-често срещаният вариант - покрив от стени. С този дизайн склоновете винаги имат правоъгълна форма. И следователно, те са подходящи за малки керамични плочки и големи метални листове, поради което окончателният избор зависи от техническите характеристики на материала.



Но покривът на небостъргача има триъгълна и трапецовидна форма. Това създава известни трудности и налага ограничения - за такива покриви могат да се използват само малки плочки.

Това важи за почти всички извити кънки. Теоретично метален покрив може да се използва и на двустенна покривка, но след това трябва да купите по-малки листа. Те трябва да са тесни, до 40 см, а в същото време, дълго. - до 4 м е твърде големи листа, ще трябва да отрежете, че като цяло неблагоприятна, тъй като има много отпадъци.

Що се отнася до сложни покриви, където има капандури, ребра и долини (т.е. razzhelobki), е желателно да се използват малки плочки, а дори и след това ще трябва да отрежете - елементите, които се събират в долината. Това, разбира се, изисква както време, така и подходящи умения. Метални покриви на такива покриви също трябва да се режат, но това е по-малко време на процеса. Ограничения в използването на този материал не е свързан с необходимостта да отрежете и с много отпадъци. В допълнение, за покриване на lyukarn малки плочки - по-подходящ вариант.

Е, за да купите шик дървени буфери във вашия дом, можете да посетите сайта drev-mebel.ru. Само там са най-добрите мебели от естествено дърво на достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Широк покрив, възможните му наклониШирок покрив, възможните му наклони
Покривни материалиПокривни материали
Основни типове покривиОсновни типове покриви
Видове покривиВидове покриви
Покрития и покривиПокрития и покриви
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
» » Формата на покрива и изборът на херпес зостер
© 2021 BggeHat.com