Ние избираме покривните материали керамопласт за надежден покрив

покривни материали керамопласт

Пазарът на строителни материали днес предлага на потребителите различни варианти за покриви. Преди това продуктите на чуждестранните производители са били на най-високите нива на класификация, но с навлизането на иновативни руски производители на покривни материали на пазара тази тенденция започна да се променя радикално. Такъв нов материал за покриви като керамопласт става все по-популярен сред местните потребители.

Какво е уникално за керамопласт

Самото име - Keramoplast говори за основните два компонента на този материал - керамична глина и пластмаса, които в процеса на производство на материала се смесват заедно с добавянето на бои. След това загрятата смес се пресова в листове и се охлажда. Напоследък е създаден керамопласт лист с повишени якостни характеристики, благодарение на неговата армировка със стоманена мрежа.

Купете покривни материали от керамопласт може да бъде на сайта https://arm37.ru/stroitelnye_materialy. Листа от керамопласт се предлагат в различни цветове. Те са вълнообразни и плоски. Дълбочината на вълната е в три измерения. Дебелината на листовете варира между 3 и 5 мм. Стандартната площ на листа е 900 на 2000 мм. При дебелина 4,5 мм листът тежи около 7 кг. Повърхността на материала може да бъде текстурирана или идеално гладка. Други елементи на покривния комплект керамопластика включват крепежни елементи, вятърна бара, хребетна част.

Технически характеристики и свойства

Материалът е снабден с укрепване с уникални характеристики на якост. Той има висока устойчивост на механичен стрес и неговите последици, като разрушаване, стрес или огъване.



В допълнение, керамичната мазилка отблъсква перфектно водата, тъй като нейната структура е абсолютно непореста. Различава се в устойчивостта си към агресивни химически среди, високи температурни падания. За разлика от металопластичната покривна керемида, тя не натрупва електрически токове. Той има ниска топлопроводимост и добри звукоизолационни свойства. Той е идеален за използване в руската климатична зона.

Подкрепа за keramoplastovyh листове служи като щайга на дървени греди, които се третират със специални съединения срещу образуването на гъбички и гниене. Размерът на стъпката на покрива зависи от ъгъла на наклона на покрива - колкото по-голям е ъгълът, толкова по-голям е терена.

Листовете се полагат по два начина - при зигзагетиране и олющване. Листовете са прикрепени към щайгата в зоната на гребена на вълната. За тази цел се използват специални винтове за покриви.

След като инсталирате всички необходими листове на повърхността на покрива, пристъпете към монтажа на елементи за билото. Колелата са свързани чрез метод на заключване. За да даде на скейта необходимата форма, тя се подгрява от гърба с надувач и се образува желаният ъгъл. Краищата на покрива се предпазват от прах и влага с помощта на предни стъкла, които се свързват чрез заключващ метод за закрепване.

Keramoplast е екологично чист материал, който при най-силното нагряване при пряка слънчева светлина не изпуска в атмосферата вредни вещества.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
Гофрирани покривни листовеГофрирани покривни листове
Онулин и керамопластОнулин и керамопласт
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Покривни материалиПокривни материали
Основни типове покривиОсновни типове покриви
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Видове покривиВидове покриви
Покрития и покривиПокрития и покриви
» » Ние избираме покривните материали керамопласт за надежден покрив
© 2021 BggeHat.com