Видове покриви

Видове покриви

Покривът на покрива е важен елемент за осигуряване на издръжливостта на къщата, тя е най-изложена на атмосферата, затова е важно да изберете най-издръжливия и подходящ материал.

Видове покриви:



• Асбаго-циментови покриви. Най-често се използва в строителството на селски къщи. Те имат относително ниска цена, докато материалът е издръжлив и устройството му е просто. Най-често това са вълнообразни листове, по-лесни за поставяне и лесни за работа. Също така има плоски листове. Полагане се прави от дъното до върха в скута. Листовете се закрепват към щайгата с галванизирани гвоздеи или винтове.
• Покрив на херпес зостер. Напоследък се използва много рядко, въпреки че има редица предимства: якост, издръжливост и икономичност при работа. Въпреки това, има сериозен недостатък - голяма маса, е необходимо да се инсталират силни греди и каси за него. Разграничаване на кантообразуващи ленти, прорези с щамповани и плоски ленти. Най-разпространен беше каналът от облицовани плочки. Може да се направи както от глина, така и от цимент с пясък. Поставянето на щамповани плочки и ленти се прави в един слой, за разлика от плоската лента, която трябва да бъде поставена на два слоя. По принцип облицовката може да се появи отляво надясно и обратно. За запечатване на припокриване можете да използвате циментово-пясъчен разтвор. За закрепване върху тел тел или klejmery се използва.
• Покривни покрития от стоманена ламарина. Поради сравнително високата си цена покривът рядко се използва за покриване на покривите на отделните къщи. В същото време покривът се нуждае от постоянна грижа по време на работа. Поради това се използва в повечето случаи за покриване на сложни покриви. За да изолирате таванското пространство, понякога под непрекъснатата клетка се използва подови настилки от покривен материал или покриви. Животът на покрива може да достигне 30 години, но на всеки 2 до 3 години той трябва да бъде боядисан.
• Покривни материали. По-голямата част от този вид покритие е подходящ за покриви на селскостопански постройки, а експлоатационният му живот ще зависи от качеството на материала, който покрива. За фиксиране на материала се използват топли или студени маски. Най-добрият материал за покриви е покривният материал, тъй като е по-издръжлив. Работата по покривите се извършва най-добре през сухия сезон, когато няма вятър.

Добре, за да купите най-добрите комини за пещите, ще ви помогне да поставите thermomiks.ru. Има само гаранции за високо качество и най-ниски цени за комини.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Хидроизолация на покривиХидроизолация на покриви
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Видове покривиВидове покриви
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Покрив на метални плочки, тъй като е правилно изолиранПокрив на метални плочки, тъй като е правилно изолиран
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Основни типове покривиОсновни типове покриви
Покрития и покривиПокрития и покриви
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
» » Видове покриви
© 2021 BggeHat.com