Предимство на покрива от гъвкави плочки

гъвкави херпес зостерМеките плочки, наричани още гъвкави или битумни, са много популярни днес. В края на краищата, тъй като няма материал за скатни покриви, няма такова разнообразие от видове и цветове. Това е плосък малък лист 1x0.33 м, с фигурни изрези на единия край.

И ако мислите, как да изберете правилните керемиди за покрива на дома си, тогава трябва да започнете да виждате това, което се представлява херпес зостер. Основата на меките плочки е фибростъкло, импрегнирано с органична целулоза или битум. Способността да се устои на деформацията, пластичността и якостта на плочките се получава чрез специални полимерни добавки. При студен климат се препоръчва използването на модифициран битум SBS. На сайта на фирмата evrokrovlya можете да намерите различни покривни материали. Също така тук evrokrovlya.com.ua представя дренажни системи за чешмяна вода от покрива.

Битумните керемиди са покрити с гранули от базалт или минерална троха. Благодарение на това покритие плочките могат да бъдат в различни цветове и също така да бъдат защитени от слънцето и други природни фактори. На обратната страна шахтите от керемиди са покрити с силициев пясък или специален адхезивен битум, защитен с полиетиленово фолио. По този начин, херпес зоните се транспортират и съхраняват така, че плочите да не се залепват заедно.



Меките плочки се използват на стръмни покриви с наклон на покрива най-малко 12 °. Използва се гъвкава плочка не само при инсталиране на нови покриви, но и при възстановяване на стари.

Мекият покрив не е особено скъп, той е подходящ за покриване с покриви със сложни форми и различни кули, куполи. Гъвкавите херпес зостер са водоустойчиви. Когато вали, изгасва шума от падащи капки. Не ръждясва, не изгнива, е устойчив на температурни промени. Битумните шиндли издържат силен вятър, защитени от мъхове, лишеи, гъби, химически киселини. Той също е диелектрик и изключва мълния, така че гъвкавата плочка е добър топлоизолатор.

Битумните херпес зостер са сравнително леки и не е необходимо да се укрепва покривната конструкция. Също така, поради това се намаляват разходите за транспорт и вертикално движение. Малките размери на плочките позволяват бързо и лесно отстраняване на случайни повреди.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Хидроизолация на покривиХидроизолация на покриви
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Видове покривиВидове покриви
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
» » Предимство на покрива от гъвкави плочки
© 2021 BggeHat.com