Битумни керемиди популярен покривен материал

В Европа меки битумни шиндли се използват от много години като основен материал в подреждането на покрива. Този материал има много предимства по отношение на други алтернативи на покрива.

Структура на херпес зостер

Фибростъкло или фибростъкло се импрегнира с битумен разтвор и служи като арматура, свързваща два слоя оксидиран битум с полимерни добавки и модификатори на SBS. Това дава материална пластичност, якост и също така намалява чувствителността към деформация.

За да се даде битумна керемида всеки цветен диапазон, горната му страна се третира с минерален прах, шистов прах или базалтов гранулат. Това също служи като защита от външни фактори, като например ултравиолетовата радиация.

Приложение на битумни херпес зостер



Меките битумни шиндри обикновено се използват за покриви с наклон най-малко 12 °. Тя може да бъде положена като покриви на нови конструкции и използвана за ремонт на повредени участъци от стари покриви. Битумните шиндли могат да бъдат нанесени с нов слой върху стария материал. Тя може да се използва при изграждането на почти всяка сграда - от частни сгради до промишлени сгради. Битумните шиндли са един от най-добрите материали за подреждане на покрива на сложни форми. Между другото, днес можете да си купите зиконови битумни херпес зостер в Blagosvit Bud. Сайтът blagosvit.com.ua има цялата необходима информация за сътрудничеството с фирмата.

Предимства на херпес зостер

Сред основните предимства - висока звукоизолация и водонепроницаемост на материала. В допълнение, покривът на битумните керемиди не е изгнили и корозирали, устойчиви на гъби и вятърни товари. Също така, трябва да се отбележи ниското задържане на херпес зостер, което прави неговото практично обезвреждане за околната среда.

Правила за грижа за битумните шиндли

Въпреки силата и издръжливостта на гъвкавите херпес зостер, този материал остава склонен на унищожаване по време на катаклизми. Основните заплахи за битум са обилните снеговалежи и растежа на мъх. Напълно почистване на покрива на снега може да се използва лопата, скрап или брадва, но това може да повреди плочките, така че няколко сантиметра трябва да останат недокоснати. Препоръчително е да проверявате покрива веднъж годишно за мъхове, които се почистват напълно с четка. Като алтернатива е възможно покривът да се третира със специален антибактериален разтвор, който след това се измива с чиста вода.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Видове покривиВидове покриви
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Специфика на инсталацията на херпес зостерСпецифика на инсталацията на херпес зостер
» » Битумни керемиди популярен покривен материал
© 2021 BggeHat.com