Предимства на херпес зостер

1Надеждният покрив за всяка конструкция е гаранция за дълголетие, увеличаване на времето между ремонтите и придаване на естетически външен вид на сградата. Голяма роля в това е покриващият материал. Покривите на желязното крило, трябва да бъдат боядисани и след 10-15 години да се променят. Поцинковани стоманени листове са по-трайни. Използваме цимент - азбестова шистичка, керамични плочки, метални керемиди и мека покривка с рубероид. Не толкова отдавна в строителната индустрия се появи гъвкава плочка.

Битумните керемиди са платно от фибростъкло, импрегнирано с битум. За да се придаде сила и еластичност на плочите, към битумната импрегнация се добавят полимерни материали. За дълготрайност слой от гранит или базалт трохи се нанася върху плочките отвън. Това покритие осигурява допълнителна якост на защитния слой и специален естетичен външен вид на гъвкавата плочка. За да се премахне адхезията на плочите, дъното е покрито с полиетиленово фолио, а в по-евтина версия - поръсено с пясък. Битумни керемиди в Одеса можете да поръчате тук на сайта krovlya-fasad.od.ua на достъпна цена.

Мека керемида с различни размери и форми се предлага за продажба. Правоъгълници, трапец, овална форма, шестоъгълници и формата на скали с разнообразни цветове. Размерът на стандартната мека плочка е 100 на 33 см (правоъгълна версия).

В Западна Европа меки плочки са били използвани от средата на миналия век и са спечелили благодарност от строителите поради техническите им качества, ниската цена и лесната инсталация.



Положителните свойства на битуминозните херпес зостер:

-Добрата звукова изолация в сравнение с шлаката и металните покрития по време на дъжд или градушка се абсорбира от меко покритие;
-По-малко отпадъци при инсталиране на сложни форми на покриви;
-Добре покрива гладките криви и къдрави елементи на покрива;
-Под влияние на слънцето, когато се отоплява, битумната плочка се разтопява в единствен, трайни слой и придобива водоустойчив ефект. Също така този тип покритие не абсорбира влагата, но показва водоотблъскващи свойства;
-Меките битумни шиндли не са податливи на корозия и не се страхуват от бактерии и гъбички, които причиняват гниене;
-Застанете на агресивни киселини и алкални вещества;
-След монтажа не е необходима допълнителна обработка и оцветяване;
-Покривът от битумните шиндли не води електрически ток, той е безопасен по време на гръмотевична буря;
-Меките плочки се вписват добре в материала на щайгата и скриват малки неравности и дефекти. Тя не се напуква по време на малки земетресения, със свиване на конструкцията и топлинна деформация на покрива.

Списъкът с предимствата на битумните шиндли може да продължи, но е по-добре да го приложите и да се уверите в предимството на приложението му. Това покритие е идеално за покриване на нови сгради и за подмяна на покриви при ремонт на стари конструкции.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
» » Предимства на херпес зостер
© 2021 BggeHat.com