Гъвкава плочка от икопал

Покривни плочки IcopalФинландската компания Icopal е световно известен производител на покривни и изолационни материали, както и линия от свързани аксесоари. Широко разпространение на получените покривни материали гъвкава плочка Icopal

, фабрики за производството на които са разположени във Финландия и във Франция.

Характеристики на битуминозни херпес зостер

Несъмнено силните страни на марката са използването на модерни технологии и строг контрол на качеството. Всички мек (гъвкав) плочки Icopal произведен от Северна технологии използване SBS-модифициран битум, която осигурява подобрение на такъв технически параметър като гъвкавост на бар без появата на пукнатини и позволява да се полагане на покривни материали, при достатъчно ниски температури (до 5 градуса).

Схема на слоевете от битумни керемиди IkopalНо тази цифра практически няма ефект върху свойствата на вече положените плочки, с изключение на случаите, когато покривът има доста силни завои, което осигурява постоянно напрежение на материала на повърхността. Все пак може би SBS-модифицираният битум по-добре се показва, ако трябва да вървите по покрива при много горещо време, което по принцип не се препоръчва.

Гъвкавата плочка Icopal е изработена с всички необходими допълнителни материали, като елементи от хребет-корниз, облицовъчен килим, лепене на мастика и т.н.

При инсталирането на пълноценен покривен пай, трябва да разчитате на факта, че ще трябва да използвате цялата продуктова линия на една марка, която ще ви даде възможност да използвате гаранцията в случай на непредвидени дефекти. Но като цяло битумните шиндли са доста надежден материал, който в повечето случаи може да бъде повреден само чрез неправилна инсталация, но при спазване на технологията може да продължи 50-60 години.

Що се отнася до външния вид, меката плочка на Ikopal в развитите колекции има богат цветови спектър, съдържащ както естествени нюанси, така и ярки съвременни варианти. Цветът на плочката се придобива от цветен прах, който се състои изцяло от шистови скали. Но, за съжаление технологично, шистовете могат да бъдат боядисани само химически, т.е. цветът може да загуби своята интензивност с времето поради ултравиолетовата радиация.



В допълнение, между производителите на битумни материали все още има спор: какво е по-добро и по-надеждно шистов или базалтов прах? Ако се разглеждат в детайли, шистичките леко по-добре покриват повърхността, дължащи се на люспести припокривания, но в горната част на битумната маса се запазват по-лошо поради гладката и плоска форма.

Гъвкава плочка Icopal Toiste

Покривни плочки Icopal ToisiteБезспорният връх на търговската марка, който ги отличава между другите производители, е колекцията Toisite, която се представя в няколко варианта в зависимост от вида на повърхностното покритие.

Толитът е подсилен с битумни херпес зостер, способен да имитира шисти, керамични или дори медни покрития. Произвежда се в три стандартни форми: овална, полукръгла и правоъгълна.

Херпес зостер Icopal, както и на други производители на плочки, произведени в стандартни размери, като ширината и дължината на малко повече от 30 см херпес зостер м. Тези размери, поради предоставянето лесна инсталация и транспортиране на отделните страни на покрива дори от един човек.

В допълнение, гладките са нанесени на обратната страна на всички шиндли с непрекъснат слой за залепване, което също е доста практично. В стандартния пакет от херпес зостер има 3 квадратни метра завършено покритие, като се вземе предвид припокриването.

Цени за гъвкава плочка Ichopal отговарят на средния пазарен подобен покрив и възлиза на 300-600 рубли на квадратен метър, в зависимост от събирането.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Покривни материалиПокривни материали
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Предимствата на композитните плочкиПредимствата на композитните плочки
» » Гъвкава плочка от икопал
© 2021 BggeHat.com