Битумните шиндли имат битумни херпес зостер

Битумните шиндли са материал, който прави покривите на къщите красиви и уважавани. Освен това тя е енергийно ефективна и евтина. Днес много производители правят плочки с различни форми и цветове. Остава само да се избере по-желаният покрив.

Меките плочки са известни повече като гъвкави плочки или керемиди. Изглежда като плосък лист, по краищата на който се правят изрязани наподобяващи плочки. Поради еластичността и гъвкавостта на материала той се нарича "мек" и се използва за внедряване на всякакви архитектурни проекти.

В сравнение с метални видове, в Украйна битум херпес зостер се появи не толкова отдавна. Но в САЩ първите си проби се появяват през 1893 година.

Този материал има своите предимства:
- Екологична съвместимост. Не се поддава на химически, биологични и термични разрушители;
- икономика. При ниска цена остават минималните отпадъци;
- дълъг експлоатационен живот. Материалът не ръждясва и не изгнива;
- лесна инсталация, която до голяма степен зависи от ниското тегло на херпес зостер;
- увеличен шум и топлоизолация;
- Надеждност и издръжливост.



Модерни образци на покривния материал са представени в различни форми: стандартни (квадратни или правоъгълни), триъгълни, шестоъгълни, овални. Също така, плочките са надарени с различни цветови нюанси.
Основната отличителна черта на мекото битумно покритие е неговата плътност. При използване на допълнителен хидроизолационен килим за облицовка е възможно да се удължи живота на битумните шиндли.

Какво се прави от битум херпес зостер?
Основата за покривния материал е стъклени влакна или филц (органична целулоза). За да се гарантира, че битумните керемиди не се счупват по време на монтажа и са винаги еластични (дори при ниски температури под нулата), те се импрегнират с естествен или модифициран битум.

Като добавки се използват полимери, като по този начин материалът се получава с положителни свойства. Горната част на покривната плочка е покрита с минерални или каменни трохи, като се използват базалтови гранули. Те защитават горния слой на покрива от UV лъчите и влиянието на метеорологичните условия, като поддържат идеалната форма на венчелистчетата. Дъното на меките битумни шиндли е самозалепващ слой, поради което материалът е залепен към основата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
» » Битумните шиндли имат битумни херпес зостер
© 2021 BggeHat.com