Широколистни керемиди за покриви

За покриви на покриви могат да се използват различни видове покривни материали. Това е традиционната керамична плочка и цименто-пясъчни плочки, които често се наричат ​​бетон. И през последните години популярността на шисти плочки се разраства, което също може да се нарече камък. Привлича клиенти с безупречен външен вид и надеждност.

Произведете тези херпес зостер на основата на шистов, порест и твърд минерал, който е един от най-често срещаните скали. Получете го в много страни на Европа, в открити мини. И на първо място, големите блокове се изрязват от скалата с помощта на специални ножове за диаманти, след което се разрязват отделни резени. Минералът има пластова структура и поради това е лесно да се правят бланки с различна дебелина от него. На последния етап от производствения процес получените каменни плоскости в промишлени условия се нарязват на правоъгълни плочи с по-малки размери и ги правят херпес зостер. Неговите шини в този случай произвеждат различни форми - има правоъгълни продукти с форма на диамант, плочки със скосени ъгли или дори скалист тип.



Е, ако се интересувате от това как да ремонтирате едностаен апартамент - посетете сайта vavilon-stroi.ru. Само там е всичко, за да направите шик ремонт с минимални разходи.

Размерите на шисти шисти могат също да бъдат различни. Най-често, обаче, те са стандартни: например, 100h60 см или 40h20 cm за стандарти диамантени плочки са малко по-различни - 25h18, 30h18 см, и така нататък. Най-популярни са счита правоъгълни плочки 40h20 и размер 60x40 см. Дебелина керемиди могат също да варират (обикновено в диапазона 5-11 тМ).

Компактният размер на шлифовите плочки, разнообразието на формите и високите характеристики на изпълнение го правят универсален материал. Тя може да се полага на скатни покриви с всякаква сложност. Оптималният наклон на покривния наклон варира в широк диапазон (22-90 градуса). Трябва да се отбележи, че шисти плочки издържат повече статични товари. Покривите покрити с такъв материал не се страхуват от снеговалеж. Ниската порьозност от шистови плочки, които почти не абсорбират влагата, го прави нечувствителен към температурните промени. Единственият недостатък на този материал е относително голямото му тегло (в зависимост от размера - 25-50 кг на 1 кв. М.), Което изисква допълнителен труд за устройството на непрекъсната щайга.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Композитна плочка и нейните предимстваКомпозитна плочка и нейните предимства
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
» » Широколистни керемиди за покриви
© 2021 BggeHat.com