Материали за покривни ролки

ролков покривен материалКачествено направен покрив, обещание за надеждна защита на къщата от непредсказуемост на природната среда. Покривни материали ролка за много години е в търсенето на световните строителни обекти за промишлени и индивидуални сгради.

Такъв покривен материал е лесен и лесен за инсталиране, висока надеждност, издръжливост и икономичност привлича потребителите. Такива предимства на покривни материали, разширяване на границите на използването му.

Нанасяне на валцувани покривни материали

Произвежда се в ролки, монтажът на покрива се прави на два слоя. За горния слой се използва специален защитен прах, който не само го предпазва от влиянието на агресивна естествена среда, но също така удължава експлоатационния период.

За да се произвежда висококачествен стил, се избират надеждни и издръжливи компоненти. Всички тези компоненти трябва да отговарят на нормите и стандартите за качество и безопасност. Всички покривни работи трябва да се извършват от квалифицирани и опитни специалисти. На това зависи дълготрайността и надеждността на цялата сграда.

Ролковите покривни материали се разделят на категории:

1. Структурните платна са не-основен или основен материал.



2. Полимерни, битумни и комбинирани.

3. Азбест, картон, фибростъкло, полимерни и комбинирани, в зависимост от субстрата.

4. Структурата на защитния слой е груб, пулверизиран, финозърнест, люспест, фолио или фолио.

Видове валцувани покривни материали

сортове покривни материалиВ зависимост от свързващото вещество покриващият материал може да бъде от различни типове:

  • битум;
  • полимер;
  • битум-полимер.

Битуминозният материал е нестабилен при температури над 45 ° С, омекотява и губи защитните си свойства, повишава топлоустойчивостта, основният материал се окислява. Подобен процес намалява устойчивостта на замръзване и повишава устойчивостта на топлина на материала. Използва се за вътрешни и външни работи, за хидроизолация на много помещения. Демократичните разходи привличат потребителите.

Битум-полимерният материал значително увеличава експлоатационния живот на покрива. Материалът има високи технически характеристики, оперативни и потребителски качества. Надеждните и добри защитни свойства са устойчиви на температурни промени и устойчиви на замръзване.

Материалът за покривни настилки е разделен на икономични класове и стандарт, бизнес и премия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Влияние на температурата на въздуха върху различни покривни материалиВлияние на температурата на въздуха върху различни покривни материали
Ремонт на покривни работи за надеждна защита на покрива от атмосферни валежиРемонт на покривни работи за надеждна защита на покрива от атмосферни валежи
Профилирани листове като евтин и висококачествен покривен материалПрофилирани листове като евтин и висококачествен покривен материал
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Покривен материал, който е по-добре да избиратеПокривен материал, който е по-добре да избирате
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
Покривни материалиПокривни материали
Предимствата на композитните плочкиПредимствата на композитните плочки
Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решениеКак да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение
» » Материали за покривни ролки
© 2021 BggeHat.com