Валцови и маститни покривни материали

Покривни покрития на валцовани и маститни материали

Извършват се подготвителни работи за производството на покривни работи. Тези работи включват полагане на слоеве и покриви за парни, хидро и топлоизолации. Причини за покриви, изработени от разтвори на цимент, асфалт и др ... Тези решения трябва да са трайни, гладка, грундирани, строги. Ако е необходимо, за да изравните повърхността на основата, направете замазка от разтвора.

Дебелината на такива връзки е -pyatnadtsat десет мм - в случай на полагане на бетон, петнадесет - двадесет и пет милиметра на монолитни плочи и двадесет и 5-30 mm насипен изолация. За образуването на свиваеми и температурни шевове се полагат ламели от дърво с дебелина 10 мм. Пясъците от цимент с добавяне на пясък се грундират с мастика и се изсушават. Ако се използва битумна емулсия, замазките се довеждат до пълно изпаряване на водата.

Парно бариера може да бъде от следните видове: Paint - се състои от един или няколко слоя от смола, Okleechnaya - от един слой от покривен материал на асфалт мастика.

За изолация използвайте такива покривни материали като плочи или напълнени полимерни, неорганични и органични материали. Складирането може да бъде механизирано. При полагането е необходимо да се наблюдава дебелината на слоя и наклона към улова. На върха на изолационния слой се полагат замазки от цимент с добавяне на пясък. В този случай марката за цимент се използва не по-малко от петдесет. Дебелината на замазката трябва да бъде от един до три сантиметра.



Настилките от цимент преди началото на етикетирането на ролковия килим са грундирани със специално съединение. Съставът се състои от битум и разтворител. Заместител на битума може да бъде катран.

Рубероидите и толите са основните материали за ролки. Поставете тези материали с мастики на предварително подготвена основа, на няколко слоя.

 Покривите се извършват при определени гърчове въз основа на водосборния басейн. Ако наклонът на покрива е петнадесет процента от платното, е необходимо да го лепете в посока отдолу нагоре, перпендикулярна на дренажа. Ако отклонението е повече от петнадесет процента - после от издигнатите места по посока на изтичането.

Покритието на ролковия килим започва с лепенето на корнизните слоеве. Покритието може да бъде залепено като редуващи се полагането на всеки слой, така че едновременно в няколко слоя.

Е, диван за 1 ден, който ще направите с помощта на сайта fristail.su. Само там ще намерите най-доброто производство на мека мебел на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вътрешни преградиВътрешни прегради
Класификация на плоския покривКласификация на плоския покрив
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Покривен материал, който е по-добре да избиратеПокривен материал, който е по-добре да избирате
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Пълнители за строителни разтвори и бетониПълнители за строителни разтвори и бетони
Покривни материалиПокривни материали
Xylolite подовеXylolite подове
ПаркетПаркет
Видове покривиВидове покриви
» » Валцови и маститни покривни материали
© 2021 BggeHat.com