Ремонт на покриви

ремонт на покриви

Ако всяка година качествено извършване на текущ ремонт на покрива, изработен от руло покритие с помощта на асфалтова смес, в този случай, основен ремонт вероятно ще трябва да се направи около 5-8 години, въпреки че нагревателя може да се променя много по-рядко за покрива.

Ако решите да ремонтирате покрива, не забравяйте, че размерите на пластира трябва да са около десет сантиметра повече от ремонтираната зона във всички посоки.

Expose работната площ на ремонт трябва да бъде старателно суха и чиста, колкото е възможно, както и различни замърсители и едва след тези процедури ще се извършват, ще бъде възможно да се пристъпи към лепене петна отопляват мастика. Излишък смола внимателно се покриват до ръба на пластира и се поръсва с нагрява пясък, така че по-късно, под въздействието на светлина смола не е покрита с пукнатини и не се разпространява.

Препоръчва се да се притисне наслагването с помощта на малко натоварване, в този случай пясъкът трябва да се излее малко повече, това се прави така, че товарът да не се прилепва към повърхността. След изсъхване на работната повърхност е необходимо да извадите товара.



На местата, където покривният килим се е разслоил, е необходимо да го изрежете и почистете от мръсотия, стари мастила, прах и напълно да изсъхне и да премахнете развалената част. По-нататък по линиите на рязането трябва да се поставят лепенки. И е добре да го поставите с мастика, като поръсите пясък на върха.

Битумът или мастикът се нанасят с тънък слой с четка или четка, за предпочитане с достатъчно твърда материя, добре изравняваща. Малките пукнатини трябва да се пълнят с мастик с добавяне на пакли и внимателно изгладени и изравнени. Можете също да затворите това място с кръпки.

Ако изберете мастик или битум, трябва да се уверите, че маслото, което е в тях, не изгаря. В противен случай материалът няма да бъде използваем. Боядисването на ролковия покрив трябва да се извършва най-малко веднъж на две години. Но това е възможно и по-често.

Но тези процедури са досадни и сложни. Необходимо е да се наблюдават пропорции, склонове, които да издържат на размерите, в противен случай покривът ще позволи проникването на влага.

Поради тази причина се препоръчва да се свържете с професионалисти за ремонт или покривни инсталации. Те ще могат компетентно и в кратък срок да изпълняват цялата необходима работа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на меки покривиРемонт на меки покриви
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
Как да ремонтирате паркета самостоятелноКак да ремонтирате паркета самостоятелно
Идентифициране на недостатъците на покриваИдентифициране на недостатъците на покрива
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Видове покривиВидове покриви
Ремонт на метални покривиРемонт на метални покриви
Полезни съвети за ремонт на апартаментиПолезни съвети за ремонт на апартаменти
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
Стоманени покриви и грижи за тяхСтоманени покриви и грижи за тях
» » Ремонт на покриви
© 2021 BggeHat.com