Избор на покривни материали

1При избора на покривен материал трябва да се вземат предвид редица фактори. При избора на материала за покрива си струва да се обърне внимание на натоварването на покрива. Товарите на покрива включват тежестта на самата конструкция, снежната покривка, чието тегло е характерно в района, където се извършва строителството. Също така не бива да пропускате такъв фактор, който отново е характерен за този регион. Най-добре е да използвате услугата - обаждането на дайлер, специалистът ще избере подходящия материал за покрива и също ще изчисли цената за него.

Архитектурното решение за покрива също е от голямо значение. Скицата на проекта на къщата ще покаже каква ще бъде формата на покрива. От всичко това е възможно да се отбележи фактът, че покривното покритие е избрано с увереност, че са взети под внимание такива аспекти като размер, форма, структурни особености на конструкцията.

Също така са важни работните условия на покрива. Тези фактори ще ви помогнат да изберете материал, който ще ви помогне да защитите покрива от пожар или да добавите този покрив към дълголетието!



Както при всеки продукт, производителите на покриви проявяват гаранционните си периоди. Например, върху листове от азбесто-бетон, гаранцията може да бъде до десет години. Но устойчивостта на този материал може да надвишава няколко пъти определеното време. Максималният срок на експлоатация на материала може да бъде петдесет години. Отлична защита срещу валежи като покривна плоча. Като цяло, шисти има много предимства. Например, плочата е устойчива на ултравиолетови лъчи или натоварване от сняг. Намаляването на влажността също не разваля шисти. И много голям плюс е неговата невредимост. Това доказва, че азбесто-циментовият покрив се отличава между другото за дълъг експлоатационен живот.

Интересно е да се знае дълголетието на други материали. Например, метални плочки или мека плочка служи за около петдесет години. Но най-трайният покрив е естествен плочки. Срокът на услугата може да надхвърли 1500 години!

Такъв добре познат материал, като велпапе или покривна стомана, може да продължи не повече от петдесет години.
При избора на покривен материал се препоръчва да получите препоръки от доставчика на продукта или от производителя. Също така се препоръчва да се изясни качеството на материала. Препоръчва се да се консултирате с архитекта относно използването на определен тип покрив.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Влияние на температурата на въздуха върху различни покривни материалиВлияние на температурата на въздуха върху различни покривни материали
Идентифициране на недостатъците на покриваИдентифициране на недостатъците на покрива
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
Широк покрив, възможните му наклониШирок покрив, възможните му наклони
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Покрития и покривиПокрития и покриви
Как да изберем покривния материал за покриваКак да изберем покривния материал за покрива
» » Избор на покривни материали
© 2021 BggeHat.com