За покрива на къщата му

За покрива на къщата му

Някои покривни материали имат дълга история и не растат в популярност, а втората - едва започва да овладява строителния пазар. Какви материали днес преобладават в покривната промишленост и защо?

Нека се опитаме да разберем. Сред недвусмислените лидери на покривни материали:

  • керамични плочки,
  • цименто-пясъчни плочки,
  • метални плочки
  • гъвкави плочки.

Всеки от тези материали има своите особености, предимства и недостатъци. Естествени плочки (включва керамика и нейната половина - циментов пясък) - за всички свои качества материалът е двусмислен. И това дори не е на висока цена. Произвежда се на базата на глине-карбонатни марли, което се отличава с трайност, екологична съвместимост, пожарна безопасност и естетически вид.

Но тук е монтирането на покрива на парче материали - процесът е сложен и изключително отнема време. Изпълнете го трябва да бъдат висококвалифицирани специалисти, в противен случай - не избягвайте изтичането на покрива и други проблеми с работата му. Всички елементи трябва да бъдат без пукнатини, чипове и други дефекти и да се прилепват плътно към сандъка и един към друг в покривалото. Друга важна точка: поради естественото си тегло естествените плочки изискват инсталирането на подсилени греди, тъй като те са около шест пъти по-тежки от битумни (гъвкави) плочки.



Херпес зостер принадлежи към най-новото поколение на нови материали, но поради своята надеждност и красота тя е твърдо под наблюдение своето място под слънцето наред с други покривни материали. Външно, на покрива, тя изглежда идентичен с класически плочки, но за разлика от него, парчето не е, и на листов материал, който е на плоски керемиди визуално, състоящ се от 3-4 cherepichek. Изгответе гъвкава плочка от стъклени влакна, импрегнирана с модифициран битум. Долният слой се състои от слой от чувствителни на натиск херпес зостер битум, което значително улеснява монтажа и покрита с горните защитни цветни минерални гранули от камък прах - шисти гранули или базалт.

Този чакъл е лесен за монтаж и е идеален за покриви с различни форми и дизайн, включително покривни прозорци. Разнообразието от налични цветове и форми приятно привлича вниманието на окото и ви позволява да създавате елегантни и интересни решения за цветовия дизайн на ансамбъла на покрива и стените. Високо качество и надеждност на материала, неговата трайност (услуга на живота е средно 30-50 години), отлични звукоизолационни свойства и външен вид, всички те допринасят за повишаване популярността на мека битум покрив.

Пазарът на покривни материали днес предлага широка гама от стоки. Изборът е наистина разнообразен - от традиционните решения до най-новото ноу-хау. И само след внимателно проучване и претегляне на всички за и против и определяне на приоритетите, можете да изберете най-подходящия вариант за покрива на вашата къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Керамични плочки, направени в РусияКерамични плочки, направени в Русия
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Влияние на температурата на въздуха върху различни покривни материалиВлияние на температурата на въздуха върху различни покривни материали
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Покривни материалиПокривни материали
Предимствата на композитните плочкиПредимствата на композитните плочки
» » За покрива на къщата му
© 2021 BggeHat.com