Оперативни признаци на битумни шиндли

Битумни керемидиБитумните шиндли бяха пуснати в Щатите преди повече от 100 години. Той бързо намери признание сред потребителите, тъй като има доста уникални свойства и е най-популярният материал за покриви.

Този херпес зостер се нарича покривни керемиди или шандели, а понякога и гъвкави херпети. Листът от битумни шиндли има няколко слоя, състоящи се от матово стъклено влакно, импрегнирано с битум от двете страни.

В сравнение с други покривни строителни материали този тип покривна керемида има различни предимства:
1. Лесно е да се монтира, лесна за работа.
2. Листът на плочката е добре припокрит, под ъгъл от поне 12 °.
3. Обикновено този вид строителни материали се поставят върху водоустойчиви плочи от ПДЧ, в които има дървени стърготини.
4. Битумните шиндли са покривни продукти, които практически осигуряват производство без отпадъци, т.е. винаги е възможно да се изчисли необходимото количество стоки при закупуване на покривен покрив.



Прилагането на херпес зостер на покривната плоча на значително намаляване на разходите в строителния бюджет. Херпес зостер своята функционална цел има високи изолационни свойства, е водоустойчив, устойчив на негативните въздействия на околната среда и с различни средни гъби и т.н. Херпес зостер Tegola перфектно поддържа топлина и могат да издържат на колебания на температурата, устойчиви на огън, не се страхуват от слънцето (устойчив на ultrofiolet) и не се нуждае от snegozaderzhivayuschih конструкции. Също така такъв материал има достатъчно устойчивост на удар. Гъвкавите плочки не привличат атмосферно електричество.

Битумните шиндли имат стандарти за европейско качество. Работният период на този материал е 100 години. Той е достатъчно надежден и лесно демонтиран в случай на ремонт, затова е необходимо само да се заменят повредените плочки с нов материал. Този вид материал има модерен дизайн. Оригиналът изглежда във всеки дизайн на покрива на къщите.

Произвежда се в доста голяма продуктова линия, в разнообразни цветове и има различни форми на плочи - най-често срещаните шестоъгълни, триъгълни, вълнообразни, правоъгълни или овални. Сега е станала особено популярна плочка, на повърхността на която се прилагат съставите от мед, титан, цинк и алуминий.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Монтаж на меки битумни керемидиМонтаж на меки битумни керемиди
Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?Какво е забележително за гъвкавите херпес зостер?
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
» » Оперативни признаци на битумни шиндли
© 2021 BggeHat.com