Избор на битумни керемиди, монтаж, поддръжка

На строителния пазар се предлагат гъвкави плочки от 50 години. През това време беше възможно да се подобри производствената технология и да се определи нейният експлоатационен живот. Що се отнася до неговата цена, мненията се различават. Някои считат този покривен материал за скъп. Но за да бъдем точни, цената не е ли (в сравнение с естествени висококачествени капаци и обща matallocherepitsey с шистите), се счита за средно, а цената е съвсем оправдано. Битумните шиндли могат да продължат повече от 50 години, а евтините покрития могат да варират от десет до петнадесет. Тук https://blagosvit.com.ua битумните плочки се представят в широк диапазон и на достъпни цени.

В други отношения предлаганият покривен материал има само положителни характеристики:
- може да се използва при всякакви климатични условия;
- при рязане почти няма отпадъци;
- не поддържа изгаряне;
- се ремонтира лесно и бързо;
- има добра звукоизолация;
- не събира статистически таксуване;
- предвижда умерено събиране на сняг, с изключение на лавината.
Не може да се каже за естетическите качества на гъвкавите херпети. Дори и с пъстри цветове този покривен материал изглежда естествен и може да се използва при всякакви дизайнерски идеи.

Доставяйте плочки от гонг, които осигуряват 6 геометрични форми. Основата на пластмасовия сегмент е полиестер или фибростъкло, импрегнирани с битум и покрити с каменен гранулатор. По-скъпият тип битумно покритие е полиестерна тъкан, която също е снабдена с еластичност.



Като импрегниране на херпес зостер се използва естествен битум с различни модифицирани добавки (доломитово брашно, синтетичен каучук) и обогатен с кислород. Гранулатът е пясъчник и основен трохи.
На руските пазари битумните плочи са представени от производители като Docke, Ruflex, TechnoNICOL, Katepal, Tegola. Тези големи марки за производство на покривни материали по никакъв начин не са по-ниски от американските и европейските продукти.

Почти всички видове битумни покрития са предназначени за различни климатични условия. Плочките не се страхуват от силен вятър, замръзване, натрупване на сняг, топлина. Въпреки това, за да може покривът да продължи дълго време, е необходимо да го положите качествено. За целта използвайте контролна лента, последвана от базова равнина. Между ленените ленти за линейно разширение от 4-5 mm оставете шев.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гъвкава плочка от икопалГъвкава плочка от икопал
Хидроизолация на покривиХидроизолация на покриви
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Нов покрив от битумни плочиНов покрив от битумни плочи
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Характеристики на металните материали и съвети по техен изборХарактеристики на металните материали и съвети по техен избор
Покривен материал, който е по-добре да избиратеПокривен материал, който е по-добре да избирате
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Тънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочкиТънкостта на строителството е позната с гъвкави битумни плочки
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
» » Избор на битумни керемиди, монтаж, поддръжка
© 2021 BggeHat.com