Покривен материал, който е по-добре да избирате

Преди да започнете да построявате къща, в допълнение към създаването на проект и подготовката на други толкова важни документи, трябва да помислите и за строителните материали, от които по-късно ще бъде построена самата къща.

Често една от сериозните задачи, които много хора трудно могат да разрешат, е изборът на материал за покрива. За да изберете правилния материал, трябва да спазвате някои критерии, а именно, трябва да знаете;

  • Максималното натоварване, което ще бъде на покрива;
  • Какъв вид покриви трябва да се използва, това се отнася за архитектурни решения;
  • Степента на надеждност на избрания материал, неговата устойчивост на отрицателното въздействие на околната среда;
  • Устойчивост на огън и огън;

Шибърът се счита за един от най-устойчивите покривни материали, покривът от такъв материал лесно може да издържи дори 200 години работа. Но такъв покривен материал има два значителни недостатъка, цената и сложността на извършването на покривни работи с такъв материал. Преди време покривите от този материал са били използвани само по време на построяването на средновековни замъци, които дори след векове са доволни от доста добре запазената си гледка.



Да, няма покривен материал, който няма недостиг и често се случва, че в края на строежа на къщата един от основните критерии при избора на покривен материал е основната цена. Добър избор в такива случаи може да бъде ondulin, на ниска цена, такъв покривен материал е удобен при монтаж и има доста добър период на работа. Но на такъв покрив е опасно да ходи след дъжд, защото има малка сила.

Стълбът се счита за естествен херпес зостер, а експлоатационният му живот е не по-малък от 100 години, но за съжаление той има висока цена и сложност при полагането. При по-ниска цена има цимент-пясъчна керемида. Този тип керемиди са изработени от специална смес от цимент и пясък и не се подлагат на пожарогасене. Следователно, такъв покривен материал има по-лоши механични свойства от керамичните плочки, а експлоатационният живот е много по-малък.

Сравнително нов вид покривен материал се счита за метал, и въпреки че външно изглежда не керамичен, но то е различно в имоти. Лесен за инсталиране, евтин и издръжлив, докато избирате метал, може да бъде почти всеки желан цвят. Всички също продължи да бъде в търсенето, и листовете от шисти, защото на по-ниска цена, този материал има големи положителни черти, но сред недостатъците присъства токсичност, чупливост и неблагоприличните декоративни качества.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Профилирани листове като евтин и висококачествен покривен материалПрофилирани листове като евтин и висококачествен покривен материал
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Покривни покрития от гофрокартонПокривни покрития от гофрокартон
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Покривни материалиПокривни материали
ШистиШисти
Покрития и покривиПокрития и покриви
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Покрив от металПокрив от метал
» » Покривен материал, който е по-добре да избирате
© 2021 BggeHat.com