Метална керемида, нюанси по време на нейния избор

От съществуващото разнообразие от покривни материали, метални плочки е много популярен. Този тип строителни материали е визуално подобен на естествената плочка, която се произвежда изключително чрез щамповане.

Разнообразието от асортимента на този материал е доста впечатляващо, металокерамиката, произведена от много производители, се различава не само по отношение на текстурата, но и по модел и форма.

Не само, че металът се превърна в търсен материал, защото сред неговите предимства има;

- надеждност и издръжливост;

- разнообразие от цветове;

- Достъпна цена;

- впечатляващ период на работа;



- устойчивост на неблагоприятни въздействия върху околната среда;

При избора на метал трябва да се спазват определени правила, а именно:

1. Необходимо е да изберете материала за покрива само с добро качество, затова си струва да се даде предпочитание на този материал на белгийски или шведски производител. В Италия и Финландия се произвежда и добра метална керемида. Разбира се, можете да се доверите на стоките, произведени в местното производство, но само тези, които наистина спечелиха доверието на много строителни фирми, качеството, произведено от техните продукти.

2. При избора на материал трябва да се провери маркировката, която трябва да бъде върху всеки лист на гърба или предната страна.

3. Най-добрата ширина на металните плочки е 0,36-0,76 мм. Ако изберете подобен покривен материал с дебелина, по-голяма от определената, тази плочка ще бъде твърде тежка и трудна за инсталиране. Изберете метал с дебелина по-тънък от препоръчаното, също не си заслужава. Тъй като има по-малко надеждност и устойчивост на силни ветрове и различни климатични условия.

4. На върха на металната плочка за якост е специално покрита със слой цинк, а дебелината на това покритие играе значителна роля в живота на такъв покривен материал. Колкото по-дебел е цинковият слой, толкова по-дълъг ще е експлоатационният му живот.

5. Последното покритие, което се използва за създаване на разнообразие от цветове за такъв покривен материал, е полимер. От всички тези видове покрития считат за най-добър pural, но такова покритие прави метал е по-скъп от 2 пъти, ако, да избере материал за покриви покрити с пластизол, че е необходимо да бъдат подготвени за факта, че от няколко месеца, покритието ще загуби своя блясък, тъй като този вид покритие бързо изгаря на слънце.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Как да изберем правилния металКак да изберем правилния метал
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Характеристики на металните материали и съвети по техен изборХарактеристики на металните материали и съвети по техен избор
Покривен материал, който е по-добре да избиратеПокривен материал, който е по-добре да избирате
Метална керемида и нейната употребаМетална керемида и нейната употреба
Какво е металът и какви са неговите предимства?Какво е металът и какви са неговите предимства?
Най-добрите фабрики за мебели в ИталияНай-добрите фабрики за мебели в Италия
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решениеКак да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение
» » Метална керемида, нюанси по време на нейния избор
© 2021 BggeHat.com