Какво е металът и какви са неговите предимства?

Металната керемида е широко използван покривен материал в строителната индустрия, който се състои от гладък стоманен лист, цинков слой, антикорозионно покритие, грунд, външна обвивка и лак. Използването му при различни климатични условия е доказано, следователно приложението в различни климатични зони ще позволи прехвърляне на температурни промени, продължително замръзване и топлина, както и различни форми на валежите.

Какво трябва да имате предвид при избора на метална плочка

Дебелина на стоманата

Дебелината на стоманата на половин милиметър е общопризнат стандарт, така че си струва да купите този метал, защото е по-добре. Има и опция в 0.45 мм, която ви позволява да пестите пари, защото е по-достъпна. Просто следвайте минималната стъпка на ламелите при монтажа на метал, защото това е основното изискване при използването на този тип стомана. Можете да купите метал Ruukki на sdc.in.ua на достъпна цена.

Степен на поцинковане

Свойствата на цинка правят възможно предотвратяването на корозия и надраскване на подрязания край на материала. Обикновено производителите харчат около 100-250 грама цинк на квадратен метър. Този критерий е важен, защото определя времето за използване на стоманата.

Полимерно покритие



Има няколко типа полимерно покритие от метал: полиестер, полиуретан и пластизол. Но най-оптималното решение, базирано на индикаторите за гарантиране и качество, е пиралите с 50 мк пили с половин милиметър стомана. Ако е необходима по-достъпна опция, дебелината на стоманата се намалява до 0,45 мм.

Цвят на метала

Цветът на материала е напълно индивидуален параметър, но все пак някои се придържат към определени съвети, като избират цветовата гама от метал. Например, тъмните тонове са по-податливи на избледняване от светлите. Но все пак, зелените, тъмно червените и шоколадовите кафяви са най-популярните цветове, които са предпочитани.

Гарантиране на производителите

Гаранционните периоди за работа с продукти от всеки производител са различни и често се различават. Максималният срок на гаранция с полиестерно покритие е 10 години. Докато метал на базата на полиуретан с полимерно покритие - 15 години.

Къде да купя метални плочки?

Придобивайки метал, моля, свържете се с екипа от специалисти, които имат опит в тази област. Обърнете внимание на цената на стоките и отношението на служителите на компанията към вас лично. Научете за възможността за доставка на материала и изясняване на гаранцията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем правилния металКак да изберем правилния метал
Полезни функции на металната мрежаПолезни функции на металната мрежа
Профилирани листове като евтин и висококачествен покривен материалПрофилирани листове като евтин и висококачествен покривен материал
Характеристики на металните материали и съвети по техен изборХарактеристики на металните материали и съвети по техен избор
Метална керемида и нейната употребаМетална керемида и нейната употреба
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Защита на метала от корозияЗащита на метала от корозия
Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решениеКак да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение
Метални плочки, правила за подборМетални плочки, правила за подбор
Винил сайдингВинил сайдинг
» » Какво е металът и какви са неговите предимства?
© 2021 BggeHat.com