Факторите метал-плочки, които предопределят качеството и периода на експлоатация

Изборът на покривен материал на строителния пазар е доста широк, а металните покриви заслужават специално внимание сред всички видове такива стоки. Всеки собственик на къща или къща се има предвид, че покривът ще служи дълго време и безупречно. За да бъдат надеждите да бъдат оправдани, е необходимо да се подхожда отговорно към процеса на избор на метални покриви. По всяко време можете да купите метал от tskremstroi.ru.

Метал - суровини за производството на покриви

Елементите от метални плочки са изработени от листо поцинкована стомана, качеството на което е гаранция за издръжливост и надеждност на покрива. При покупка е необходимо да се обърне внимание на авторитетните производители, които имат дългогодишен опит в производството на покрив и отговарят за качеството на производството. В този случай съществуват гаранции, че висококачествени суровини и модерно оборудване са били използвани в производството на метални покриви.
Характеристиките на здравината зависят от дебелината на поцинкования лист: твърде тънкият материал може бързо да претърпи корозия, особено когато външното защитно покритие е счупено. Дебелата метална стойка ще бъде прекалено тежка, което ще създаде проблеми при монтажа и ще увеличи натоварването на товарните части на сградата. Най-оптималната стойност на параметрите на ламарина - от 3,6 до 5,5 кг / кв. М. с дебелина 0,5 мм.

Защитно полимерно покритие



Покритие полимерен филм покривен материал, изработен от метал, за да се осигури защита срещу корозия. Производителите използват полиестер pural или пластизол, които могат да издържат на загряване до 120 ° С най-оптималното средство pural счита, защото има предимства пред други полимери: устойчивост на химични и корозионни среди, висока температура и UV радиация. Вещество слой дебелина 50 микрона осигурява метален блясък повърхност, наситен цвят доказателство, и предотвратява натрупването на замърсявания и появата на корозия.

Полиестерното покритие също е устойчиво на високи температури и корозивни повреди. При дебелина 25 микрона веществото дава защитни свойства на метала, може да бъде матово или гланцово.

Слоят от пластизол от 200 микрона осигурява защита на метала, което го прави устойчива на различни видове повреди, образува фактура.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем правилния металКак да изберем правилния метал
Как да изберем метален покрив за покрив?Как да изберем метален покрив за покрив?
Видове покривиВидове покриви
Характеристики на металните материали и съвети по техен изборХарактеристики на металните материали и съвети по техен избор
Покривен материал, който е по-добре да избиратеПокривен материал, който е по-добре да избирате
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Метална керемида и нейната употребаМетална керемида и нейната употреба
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Видове покривиВидове покриви
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
» » Факторите метал-плочки, които предопределят качеството и периода на експлоатация
© 2021 BggeHat.com