Избор на покривен материал

избор на материал за покривиИма известни признаци за избор на покрив, който ще помогне на всеки човек за най-оптималния вариант. Основната характеристика на избора е масата на покривния материал.

За се използва покривна конструкция лек метал олицетворение на, това е много лесно в сравнение с други материали, нейното средно тегло достига 3.5-4.5 кг на квадратен метър, след меката плочка следва теглото му е не повече от 8 кг. Най-тежкият материал за покрива е естествена керемида, най-тежката, теглото му може да достигне до 60 кг.

За различни конструкции с основа с висока якост и припокриващи се стени, които лесно издържат на тежко тегло, се допуска използването на всеки дори тежък материал. В конструкцията на телени рамки се използва главно покрив, който не претоварва подовете и структурата на покрива с теглото си. Също така трябва да се има предвид, че масата на продуктите, използвани за покрива, се отразява върху цената на инсталацията. По този начин инсталирането на тежки материали определено е по-скъпо.



Следващият знак за избор на добър покрив е дълготрайността на материала. Сред всички видове мед е издръжлив и ще продължи повече от 150 години. Покриването на метални плочки или гъвкави плочки надеждно ще защити къщата около 25-50 години. В Русия е трудно да се определи точният период на работа, поради тази непредсказуемост и рязка промяна в метеорологичните условия. Влиянието на силната ултравиолетова радиация отрицателно влияе върху битума, което впоследствие води до загуба на еластичност на меките керемиди. Що се отнася до метала, заслужава да се отбележи, че по отношение на технологията на производството му, той запазва цвета си за дълго време. Правилното полагане на херпес зостер също е важно, ако разфасовките се обработват във времето след отрязването на листовете със специална боя, това ще предпази метала от корозия и ще удължи експлоатационния му живот.

Получаването на покритие за вашия покрив е важно да се вземат под внимание топлоизолационните и звукоизолационните свойства на избрания материал. Най-високите възможни шумопоглъщащи свойства се осигуряват от гъвкав покривен материал, както и от други видове, базирани на битум. Покрив от такъв материал ще създаде атмосфера на тишина и спокойствие.

Като последна важна особеност може да се вземе под внимание противопожарната безопасност. Най-запалими са запалими материали на базата на битум, а металните и глинени покриви са огнеупорни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Класификация на плоския покривКласификация на плоския покрив
Изграждане на покрив със собствените си ръцеИзграждане на покрив със собствените си ръце
Гофрирани покривни листовеГофрирани покривни листове
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
Как да изчислим теглото на арматурата?Как да изчислим теглото на арматурата?
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решениеКак да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение
Как да изберем покривния материал за покриваКак да изберем покривния материал за покрива
Поцинкован покривен листПоцинкован покривен лист
» » Избор на покривен материал
© 2021 BggeHat.com