Предимства на композитни плочки

композитни керемидиЕдин от най-популярните материали за покриви е композитни херпес зостер, който е един от видовете метални покриви. Популярността на този материал се определя от нейните несъмнени предимства и предимства - атрактивен външен вид, надеждност, дълъг експлоатационен живот, богата гама от нюанси, леко тегло и възможност за бързи ремонти.

Композитните плочки, които можете да научите повече тук gerardroof.com.ua/products/roofing-solutions, очароват класическите материали за покриви. Външната му страна е покрита с гранули от естествен камък, прикривайки блясъка на метала и създавайки ефекта на истински покрив от керамичен материал. Приложеният слой от глазура елиминира възможното разпадане на камъка.

Теглото на един квадратен метър от този чакъл е по-малко от 7 килограма, което значително намалява разходите за монтаж на покривната конструкция и предаване на материала на работното място. Оптималните размери на листа значително намаляват количеството на отпадъците при работа с този материал.

Композитната структура на плочките, състояща се от няколко слоя, гарантира по-висока степен на звукоизолация за мансардни подове с покрив от всякакви области, в сравнение с металните покриви.



Благодарение на ниското тегло на материала, високото му съпротивление срещу всякакъв вид удар, надеждното прикрепване към кофражната система и естествеността на всички компоненти, композитните керемиди се считат за един от най-безопасните видове покрития.

Якостта на съставния материал е не по-малка от тази на металната керемида и няколко пъти по-голяма от тази на металната керемида. Композитните плочки не крекират, не бият, не се чипват. Той има добра устойчивост на драскотини, местата на резени, които се появяват по време на монтажа, не са корозирали. Формата на листа ви позволява да поддържате значително натоварване и, когато е правилно инсталирано, напълно премахва появата на течове в зоните на припокриване.

Специално външно покритие от алуцинкови и каменни парченца служи като надеждна защита на листовете от корозия. Производителят осигурява гаранция за неизменчивостта на основните характеристики на покривния материал за период от 50 години. Композитните плочки имат висока устойчивост на силна студ и топлина, не се страхуват от внезапни температурни колебания и са в състояние да издържат на много цикли на замръзване и размразяване. Плочките са устойчиви на ултравиолетови лъчи и могат да запазят цвета си през целия живот на продукта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Композитна плочка и нейните предимстваКомпозитна плочка и нейните предимства
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Предимствата на композитните плочкиПредимствата на композитните плочки
Финландски лидер в покривните метални покривиФинландски лидер в покривните метални покриви
Широколистни керемиди за покривиШироколистни керемиди за покриви
» » Предимства на композитни плочки
© 2021 BggeHat.com