Композитна плочка и нейните предимства

Композитните плочки са скъпи, можете да кажете на елита, материалът за покрива. Много често се използва в строителството на търговски и частни сгради. За да разбере причините за такова голямо търсене на този материал, трябва да се имат предвид всички негови предимства.

Леко тегло

Плочките имат малко тегло и това е важно за строителството. Само 6.5 кг тежи един квадратен метър от такова покритие. Сред целия диапазон можете да намерите още по-лесни варианти, чието тегло ще бъде около 5 кг. Този лесен материал не изисква наличието на специално оборудване за работа и доставката му ще бъде проста и бърза. Както вече знаем, композитните покриви имат ниско тегло, което ви позволява да слагате композитни керемиди на кофражни системи без да плащате големи усилия. За инсталиране са необходими само 1-2 души. На сайта gerardroof.com.ua можете да си купите композитен покрив.

Пожар и замръзване

Това е много важно свойство на херпес зостер. Приписва се на материали, които не разпространяват огън. Материалът е напълно огнеупорен. Поради факта, че в производството се използва каменният гранулит, композитната керемида се нагрява по-малко в сравнение с металните плочки. При ниски температури, тя също се държи много добре, може да носи много цикли на замразяване и размразяване. Поради голямото си разпространение на температурата, той се използва за покриви както в горещ климат, така и в студен климат, където температурите падат под 30 градуса по Целзий.

Атмосферна съпротива

В производствения процес се използват камъни, устойчиви бои, акрилни смоли, глазури. Тези качествени компоненти позволяват на композитната плочка да запази цвета си през целия живот на операцията.



Дизайн параметри

Производителите на керемиди осигуряват богат асортимент от своите продукти. Богат избор прави възможно използването на този материал за всеки стил. Започвайки от сградите, създадени в класически стил и завършващи с идеи в стила на Hi-Tech.

Тъй като плочката може да бъде не само монохромен, но може да комбинира различен брой цветове, той също така увеличава обхвата на приложението му.

Как се постига механично въздействие върху плочките, корозионна устойчивост, шумоизолация

Композитните плочки не са изложени на корозия. Това е възможно благодарение на надеждната защита на стоманените елементи от всички страни. Защитният слой включва каменна трохичка и акрилна смола. Поради това, че се осигурява не само защита на херпес зостер от механични повреди, но и ефекта на шумоизолация от валежите.

Инсталацията е лесна и икономична

За полагане на херпес зостер се нуждаете само от един господар. Благодарение на малкото си тегло и технически характеристики инсталацията е изключително проста. Също така е важно да можете да извършвате полагане при всякаква температура, това няма да окаже влияние върху качеството му по никакъв начин. И липсата на излишък от материали в процеса на полагане ще направи възможно икономичното спестяване на пари.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
За покрива на къщата муЗа покрива на къщата му
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Предимства на гъвкавите керемидиПредимства на гъвкавите керемиди
Битумни херпес зостер с достойнство и недостатъциБитумни херпес зостер с достойнство и недостатъци
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Битумни керемиди популярен покривен материалБитумни керемиди популярен покривен материал
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Предимствата на композитните плочкиПредимствата на композитните плочки
Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решениеКак да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение
Как да изберем покривния материал за покриваКак да изберем покривния материал за покрива
» » Композитна плочка и нейните предимства
© 2021 BggeHat.com