Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение

В момента много местни и чуждестранни предприятия се занимават с производство на метал. И този факт, разбира се, харесва жителите на цялата планета. Но в същото време голямо разнообразие от продукти затрудняват правилния избор. Какво трябва да знаете, когато купувате покривен материал и какво да търся?

Характеристики на металните покриви
Представеният материал за покрива има формата на галванизирана стоманена ламарина, покрита от двете страни с полимерен защитен и декоративен слой. Профилът на листа изглежда като естествена плочка, придавайки на покрива прекрасен изглед. Въпреки факта, че металът може да се използва за монтиране на всякакви повърхности, има ограничение - наклонът не трябва да надвишава 14 градуса.

Струва си да се каже, че инсталирането на метал е възможно в региони с различни климатични условия. Днес тя се използва като покрив:
- многоетажни къщи;
- частни жилища;
- промишлени съоръжения;
- търговски сгради.

Много често, метал може да купи Киев на достъпна цена, използвани за възстановяване на къщи, където е поставен върху старото покритие на рулони материали, плоско желязо, битумни херпес зостер. Материалът обикновено се основава на горещо поцинкован лист, покрит от двете страни със специално покритие. Якостта на материала зависи от дебелината на листа. Благодарение на поцинковането материалът е защитен от корозия и от механични повреди. Полимерното покритие осигурява металната плочка със способността да прехвърля температури от минус 50 градуса до плюс 120 градуса.



Друго предимство на този покривен материал е лекото му тегло. 1м2 се претегля до 5 кг, което улеснява доставката, инсталирането и съответно намалява разходите за монтаж.

При условие, че е правилно подреден и с висококачествен материал, може да продължи до 50 години. В допълнение към издръжливостта, металните плочки са популярни заради безопасността на околната среда, ярките цветове, привлекателността.

Избирайки метални плочки, трябва да се обърне повече внимание на продуктите на известни фирми, които спазват международните стандарти и произвеждат висококачествени продукти. Когато купувате, трябва да погледнете:
- дебелина на листа;
- дебелината на покриващия слой;
- декоративно защитно покритие;
- профилно оборудване.

Но веднага трябва да платите за гаранционния срок на производителя. Металната керемида, която е изработена на основата на полиуретан и покрита с полимер, ще продължи 15 години. Покритието от полиестер дава възможност да се използва не повече от 10 години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем метален покрив за покрив?Как да изберем метален покрив за покрив?
Характеристики на металните материали и съвети по техен изборХарактеристики на металните материали и съвети по техен избор
Широк покрив, възможните му наклониШирок покрив, възможните му наклони
Гофрирани покривни листовеГофрирани покривни листове
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Метална керемида и нейната употребаМетална керемида и нейната употреба
Покривни материалиПокривни материали
Основни типове покривиОсновни типове покриви
Как да изберем покривния материал за покриваКак да изберем покривния материал за покрива
Поцинкован покривен листПоцинкован покривен лист
» » Как да изберем метална плочка? Покривни материали на украина отлично решение
© 2021 BggeHat.com