Материалът за покривни настилки е спешна и икономична опция за вашия покрив

Трябва ли веднага да закупите покривна покривка на разумна цена? Ако е така, идеалното решение за вас ще бъде покриването на ролката.
По-долу са показани характеристиките на покриващия материал. Прочетете нататък и ще можете да вземете правилното решение за закупуване на добро покритие за вашия покрив!

Какво се прави от ролката?

Покривът на ролките не е подобен на други обикновени покривни плочки. Макар че е направен от същия материал като плочката, той има формата на стандартна ролка с асфалт и минерално покритие. Съставът на основната си мат може да включва фибростъкло, филц или комбинация от тях. Модерни варианти на този вид покривен материал - самозалепващи. Покривът може да бъде гладък или да се състои от гранулиран минерален материал от различни цветове, който позволява да се постигне подобрена пожароустойчивост, привлекателен външен вид и дълъг експлоатационен живот. От дълго време, заедно със стандартните шиндли, се използва кантов кант за защита на покрива от вода.

Как може да бъде инсталиран?

Покривният материал се разстила бързо. Може да се монтира на почти всеки тип покрив, ако основата е здрава и в добро състояние. Този покрив също лесно се ремонтира след повреда.

Колко дълго ще продължи?



Трайността и експлоатационният срок на покрива на ролката зависи от конкретното приложение и условия. Ако е бил инсталиран правилно на чиста и гладка основа, най-вероятно ще продължи 10 години или повече.

Колко ще струва?

Покритието на рула ще струва много по-малко от асфалтовия плат. Така че, ако външният вид на къщата не притеснява собствениците на жилища, този вид покритие може да се превърне в функционално и издръжливо покривно решение на ниска цена.

Какво ще кажете за естетиката?

Всъщност ролките от плосък покривен материал с минерално покритие се считат за по-малко привлекателни от плочките или керемидите. Предимството на рулонния покрив, съдържащ асфалт, е, че той може лесно да бъде заменен и рециклиран. В допълнение, макар че покриващият материал на ролката е подобен на асфалтовите шиндли, той е много по-лесен, тъй като се вписва в един слой.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Меки покривни плочкиМеки покривни плочки
Профилирани листове като евтин и висококачествен покривен материалПрофилирани листове като евтин и висококачествен покривен материал
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Видове херпес зостерВидове херпес зостер
Гофрирани покривни листовеГофрирани покривни листове
Формата на покрива и изборът на херпес зостерФормата на покрива и изборът на херпес зостер
Покривни материалиПокривни материали
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
» » Материалът за покривни настилки е спешна и икономична опция за вашия покрив
© 2021 BggeHat.com