Покривни покрития от течни материали

Руските природни и климатични условия са такива, че им отличителна черта е не само много ниски температури, но техните вибрации. Има райони, където на сутринта да излязат при -10 ° C и идват от работата дори при + 10 ° С, а както е известно от физиката училище Разбира се, такива резки промени в температурата, причинени в обекти на различни видове деформации.

Деформация на покрива

Деформациите на първо място са изложени на строителни обекти, особено външните им структурни елементи, включително покриви. Поради това бързо износва и изисква първоначално малки, след това големи ремонти и след незначителен период от време - частично или пълно заместване.

Практиката показва, че покривните материали и покривните покрития, сходни в своята физико-химична структура, не издържат на такива климатични условия и престават да изпълняват функции за хидроизолация.

Течен покрив



Течният покрив се изработва на основата на течна гума (понякога този покрив се нарича "студен", защото преди работа не е необходимо да се загрява). Течният покрив значително намалява разходите, свързани с покрива, въпреки че не всички строители го използват на работа поради високата цена. Използването на този материал обаче е икономически обосновано, тъй като спестени от закупуването на покривен материал, разработчикът ежегодно изразходва определена сума за ремонти, докато течните покрития се съхраняват в оригиналната си форма в продължение на десетилетия. Купете битумна, полимерна мастика, която се счита за най-добрия течен покривен материал, можете да посетите сайта penotan.ru.

Предимства при използването на течен покрив

Основните предимства на това покритие са лесното нанасяне и последващо оползотворяване, отсъствието на вредни вещества в него и висока степен на пожарна безопасност. Покритието ви позволява да създадете напълно равна повърхност без шевове, без да използвате ключалки. Освен това е много лек и не упражнява натиск върху цялата структура. Течният покрив е устойчив на ултравиолетово лъчение и максимално предпазва покрива от вода и неговата продължителност на живот е огромна.

Подобен покрив ви позволява да проектирате покриви с всякаква степен на сложност - той попада добре върху всяка геометрична конструкция. Що се отнася до цвета на покритието, обикновено се използва черен течен покрив, но при желание могат да се използват други нюанси, за да се комбинира покривът с цялостната архитектура и цветовата палитра на къщата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ремонт на меки покривиРемонт на меки покриви
Хидроизолация на покривиХидроизолация на покриви
Монтаж на мембранни покривиМонтаж на мембранни покриви
Влияние на температурата на въздуха върху различни покривни материалиВлияние на температурата на въздуха върху различни покривни материали
Как да направите покривна хидроизолация?Как да направите покривна хидроизолация?
Ефект на температурата върху покривните материалиЕфект на температурата върху покривните материали
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Покривни покрития от гофрокартонПокривни покрития от гофрокартон
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
Покрив от шисти за руски условияПокрив от шисти за руски условия
» » Покривни покрития от течни материали
© 2021 BggeHat.com