Монтаж на мембранни покриви

Монтаж на мембранни покриви

Днес модерни високотехнологични материали от различен тип често се използват за ремонт и монтаж на покривни конструкции. А най-прагматично решение на избор по отношение на здравина, ефективност и практичност на материала за подреждане на строителния пазар покрив днес е PVC мембрана, която се появява под формата на уеб материал фиксиран към основната плоча с механични средства. Само след заваряването на тези листове един с друг, получената повърхност е окончателно напълно запечатана. Такива PVC мембрани вече не изискват допълнително покритие, а самите те действат като довършителни елементи на покрива. Покритията от този материал могат да послужат за достатъчно дълъг период, предпазвайки сградата от въздействието на климатичните условия.

Използването на полимерни PVC мембрани се счита за едно от най-успешните архитектурни решения, ако се планира по-нататъшна експлоатация на този покрив. Защо такъв покрив не беше използван толкова активно преди това? Просто нямаше такива материали. И няма технологии, които да осигуряват такъв дълъг период на експлоатация без поправка, без да се поправят. Над хидроизолационния слой, съгласно традиционната технология, се полага асфалт или циментова замазка. Съответно товарът на такъв покрив беше доста голям. И когато отделните елементи на лющения покрив се нуждаеха от частични ремонти, беше доста проблематично да стигнем до това място.

В наши дни наличието на съвременни материали и технологии допринася за избора на най-висококачествените термоизолационни покрития. И, съответно, инсталирането на такъв покрив от специални организации. Те също така увеличават експлоатационните качества на покрива, удължават периода на експлоатация и осигуряват непредвидени механични повреди. Освен това, при същите условия, инсталирането или ремонта на мембраната покритие се извършва 1,5 пъти по-бързо от монтажа на други видове покриви.



Екип от квалифицирани монтажници за една смяна, средно, осигурява мембранно покритие с повече от 500-600 м2 покриви. Също важен аспект на извършването на работа, използващ този тип покритие, е пълното отсъствие на открит пламък. Благодарение на това покритие от мембрана може да се използва успешно за почти всички видове покривни конструкции (комбинирани, плоски, тавански, сводести).

Много компании на пазара днес ще ви предложат и покривния материал от ново поколение (PVC мембрани) и аксесоари, както и инсталационни услуги за мембранно покритие. Между другото, за всички видове монтажни работи има гаранционен срок до 12 години, при който дори и поддръжка на покрива се осигурява през гаранционния период.

Е, ако се интересувате от индустриално строителство, проектът Портланд ще ви помогне. Научете повече за това, на което можете да посетите сайта portland.spb.ru.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покривна хидроизолацияПокривна хидроизолация
Как да изберем метален покрив за покрив?Как да изберем метален покрив за покрив?
Класификация на плоския покривКласификация на плоския покрив
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Независим ремонт на покривиНезависим ремонт на покриви
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Покрития и покривиПокрития и покриви
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
Характеристики на ремонт и монтаж на покривни работиХарактеристики на ремонт и монтаж на покривни работи
Покривни покрития от течни материалиПокривни покрития от течни материали
» » Монтаж на мембранни покриви
© 2021 BggeHat.com