Монтаж на покрив от метал

В модерното строителство металните керемиди се смятат за едно от най-добрите средства за покриви, които се оказаха дълги години на работа само от положителна гледна точка. Това е висококачествен универсален материал, който може да реализира всякакви архитектурни фантазии както на изпълнителя, така и на самия майстор.

Разнообразието от цветове, уникалността на размерите и възможността за поръчване на листове с необходимия размер ще подчертаят архитектурния вкус не само на собственика на къщата, но и на самата сграда. Освен това, ниската цена на монтажа на покрив от метал е доста достъпна за голяма категория потребители.

Металните плочки са оформени стоманени плочи, покрити със специален полимерен материал, с който имат устойчивост на температурни промени и други товари. Покритието на метал изглежда много по-за предпочитане в сравнение с други покривни покрития не само предлага разнообразие, по-ниски цени, но и лесното сглобяване. Леките стоманени листове не претоварват покрива с наднормено тегло, са подходящи за използване във всички известни климатични зони. Клиентът не се нуждае от специално оборудване за доставка на керемиди и повдигане на покрива.



Алгоритъм за монтаж на метално покритие

Работата започва с измерването на площта на покрива, за да се изчисли количеството на всички необходими материали (изолация, хидроизолационни материали и фитинги за фиксиране). След това се монтира кофражната система. След това корнизните дъски се монтират, за да закрепят куките на канавката. След това надвесът на покрива е пришит и предните дъски са поставени. След това куките се монтират под улея и се закрепват закрепващите елементи. Също така, щайгите и арматурните прътове се монтират на места, където е необходимо. След това около комина се прикрепя "престилка".

След всичко това, горният слой на металната плочка се сглобява заедно със слуховите или мансардни прозорци. Предната бара е фиксирана и горният килим е покрит с нея. Монтирана дренажна система. Паралелно с тази работа по заземяването на сградата. Преди завършването на монтажа на покрива от метала, външната повърхност се почиства, за да се оцветят проблемите. Покривните работи са завършени с полагане на топлоизолация и монтиране на контра-стелажи. Монтирането на покрива от метален покрив може да се счита за завършено. Сега къщата е гарантирана, че ще бъде защитена от капризите на природата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем правилния металКак да изберем правилния метал
Предимства на херпес зостерПредимства на херпес зостер
Най-често използваните покривни материалиНай-често използваните покривни материали
Характеристики на металните материали и съвети по техен изборХарактеристики на металните материали и съвети по техен избор
Метални вратиМетални врати
Метална керемида и нейната употребаМетална керемида и нейната употреба
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Покриви от парче материалиПокриви от парче материали
Покривни покритияПокривни покрития
Предимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталацияПредимства на композитните плочки и особеностите на тяхната инсталация
» » Монтаж на покрив от метал
© 2021 BggeHat.com