Покривни покрития

Покривни покритияКато покривно покритие може да се използва метален под от специален тип. Наричан е покрив със сраствания поради метода, използван в този случай за закрепване на металните листове един към друг. Основното предимство на този покривен материал е именно тази система от фуги. Той гарантира пълна плътност без използване на гумени уплътнения или лепилни шевове и, което е по-важно, без проходни отвори, които често са причина за течове. В процеса на сгъване се получават усилващи елементи, които не само придават допълнителна якост на покривния материал, но и осигуряват визуална експресия.

Така че индивидуалните метални листове са свързани помежду си с помощта на ключалки. Получени елементи на покрива, които обикновено се наричат ​​картини. Краищата на снимките са подготвени за връзката. Фалса се нарича специален вид шев, който се формира, когато се сглобяват. Сгъванията са от няколко вида: единични или двойни, както и легнало или стоящо. Ако първата е повече или по-малко чиста, тогава под сгъванията на шевовете се означават шевовете, които се използват за хоризонтално съединяване на отделни листове. И в изправено положение - тези гънки, които се използват за закрепване на страничните (вертикални) ивици на покривните листове.

Сгъването може да се извърши ръчно или с помощта на специално проектирани електромеханични уплътнителни устройства. Също така има самозаключващи се гънки, които осигуряват запечатано свързване на покривните листове без използване на инструменти.



Шевият шев обикновено има дебелина до 5 мм и височина в диапазона 30-70 мм (специфичната стойност зависи от наклона на покрива).

Модерното оборудване, което се използва за зашиване на гънките, прави възможно реализирането на доста интересни дизайнерски решения, защото с него можете да създавате картини с различни форми - конус, радиус и т.н.
В края на краищата, сгъваемият покрив е подходящ за покриви с много различни конфигурации. Въпреки това, важно условие в този случай - на наклона на покрива трябва да бъде поне 10 градуса по твърда основа или сандък, който се използва като конвенционален стандартен сечение дървени греди 50x50 мм. Стъпалата между тях не трябва да са повече от 250 мм. Ако е голяма, стоманените листове на покрива ще се огънат, шевовете ще се деформират и това може да доведе до изтичане.

Ако се интересувате от бани от дизайна на бара - посетете сайта ooo-perspektiva.ru. Само там е всичко, за да поръчате проект за вашата сауна с умерена такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние избираме покривните материали керамопласт за надежден покривНие избираме покривните материали керамопласт за надежден покрив
Монтаж на мембранни покривиМонтаж на мембранни покриви
Профилирани листове като евтин и висококачествен покривен материалПрофилирани листове като евтин и висококачествен покривен материал
Как да направите профилиран листКак да направите профилиран лист
Покривни покрития от гофрокартонПокривни покрития от гофрокартон
Гофрирани покривни листовеГофрирани покривни листове
Метална керемида и нейната употребаМетална керемида и нейната употреба
Ефективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покривЕфективно покривно покритие от всякаква сложност с метален покрив
Покрития и покривиПокрития и покриви
Покривни покрития от течни материалиПокривни покрития от течни материали
» » Покривни покрития
© 2021 BggeHat.com