Как да направите профилиран лист

За правилното поставяне на велпапе, за начало е необходимо да се изгради здрава и надеждна рамка за него. В края на краищата, тя ще бъде приложена към нея листове. Освен това има някои елементи, които трябва да се вземат предвид при изграждането на покрив.

Например, да обърнат специално внимание на системата за ребрата, хидроизолация, освен това, да се грижи за добра вентилация подпокривното пространство, устройството kontrobreshetki и изчисли колко трябва да хасе.

Под гофрираната дъска е необходимо да се постави летвата, тъй като тя ще бъде в състояние да гарантира силата на закрепването на покривния материал. Тази уникална рамка, която е направена специално за профилния лист, ще им помогне да легнат на главната структура с максимална точност. Рамката ще гарантира не само висока плътност, но и твърдост на цялата конструкция. Гумените уплътнения също трябва да бъдат поставени директно под специални листове от вълнообразен лист.

Ако рамката е направена от производителя качествено, с прилагането на всички необходими правила и разпоредби, тогава такъв метален покрив може да издържи силни пориви на вятър и тежки сняг товари. Самата конструкция е направена от два строителни материала - дърво и метал. Ако рамката е необходима за жилищна сграда, тогава производителите обработват конструкцията със специални антисептични средства. И за да се изгради индустриална сграда, тогава трябва да използвате метална рамка. Фактът е, че профилът, изработен от метал, е много издръжлив, поради което се използва широко за изграждането на мащабни структури.



Облицовката под велпапето е изработена от дървени греди, които след това се поставят перпендикулярно на ребрата, а в края са закрепени с нокти. Дизайнът от този тип е в състояние да разпредели равномерно товара в цялата област.

Ако на покрива на сградата няма летва, тогава такава конструкция ще бъде крехка и лесно ще се разпадне. В допълнение към това ще бъде прикрепен целия покривен материал. Така че не можете да правите без обвивка.

Положителни качества на летвата:
1. Основно, монтажните релси са закрепени със специални скоби. Цялата конструкция се сглобява лесно и за кратко.
2. Супер универсалност.
3. Многофункционалност. Покритието може да се използва не само за покрива, но и за други строителни работи.

За да направите щайга от дървени стълбове, ще трябва да знаете всички характеристики на този покрив, защото можете да го поставите по различни начини. Под покривалото е необходимо да поставите нагревател и хидроизолация, просто не забравяйте да оставите малка празнина за велпапето.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покрив от велпапе със собствени ръцеПокрив от велпапе със собствени ръце
Вграждане от велпапе със собствените си ръцеВграждане от велпапе със собствените си ръце
Изградете гараж от металния профил със собствени практически ръководстваИзградете гараж от металния профил със собствени практически ръководства
Инсталиране на правилното изчисление и технология на блокаИнсталиране на правилното изчисление и технология на блока
Профилен покривПрофилен покрив
Монтаж на метални профили върху покриваМонтаж на метални профили върху покрива
Основните предимства на използването на велпапеОсновните предимства на използването на велпапе
Профилирани листове като евтин и висококачествен покривен материалПрофилирани листове като евтин и висококачествен покривен материал
Предимства на велпапетоПредимства на велпапето
Как да изградим етапите на покриваКак да изградим етапите на покрива
» » Как да направите профилиран лист
© 2021 BggeHat.com